15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Bernice Cassar’ı katleden erkek Roderick yakalandı!

23 Kasım 2022

İki çocuk annesi Bernice Cassar’ı silahla katleden erkek Roderick Cassar  sabah dairesine yapılan baskında yakalandı. Katledilen Bernice’nin aile içi şiddet nedeniyle zanlı koca Roderick hakkında şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Polisin dün sabah Paola’da karısı Bernice’yi öldürdüğü iddia edilen Roderick Cassar’ı tutuklamaya yönelik hassas operasyonu bu sabah saat 2.30’da sona erdi. Zanlı Qrendi, Triq il-Kartaġiniżi’deki dairesinde tutuklandı.

Cinayet zanlısı erkek 41 yaşındaki Roderick Cassar’ın zarar görmediği ve polislerin de yara almadığı baskında cinayette kullanıldığı tahmin edilen tabanca ele geçirildi.

Cassar’ın kendisini teslim etmesi için yapılan tüm girişimlere karşı olumlu yanıt vermemesi üzerine baskının gerçekleştiği belirtilirken zanlı Cassar, tutuklanmasının ardından tıbbi muayene için Mater Dei Hastanesi’ne götürülerek kontrolden geçti.

Yılın başında Polonyalı öğrenci Paulina Dembska’nın katledilmesi sonrası Malta Parlamentosu yeni bir yasa değişikliği yaparak ceza yasasına “Kadın cinayeti”ni eklemişti.

Bu değişiklik sonrası yaşanan ilk kadın cinayeti Bernice’nin katledilmesiyle ilgili zanlı Roderick Cassar nasıl suçlanacağı polisin 48 saatlik sorgusunun ardından belirginleşecek. Yasaya göre polisin zanlıyı bir suçla itham etmesi ya da bırakması için 48 saat süresi var.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz