21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 12, 2024
spot_img
spot_img

Bankacılık hizmeti Revolut Malta’dan yeni hesap açmıyor

17 Haziran 2022

Dijital bankacılık hizmeti Revolut Malta’dan yeni müşteri alımını geçici olarak duraklattıklarını ve hesap açmak oluşturmak isteyen Maltalıların bekleme listesine ekleneceğini bildirdi.

Kullanıcıların para aktarabildiği, kripto para satın alıp  tasarruf hesapları açabildiği bankacılık hizmeti Revolut’un sözcüsü mevcut kullanıcıların durumdan etkilenmeyeceğini açıkladı.

Times Of Malta gazetesinin haberine göre popüler uygulama bankacılık hizmeti Revolut’un şu anda Malta’dan yeni müşteri kabul etmediğini açıklayabileceği ileri sürüldü. Haberde Revolut sözcüsünün “Malta merkezli müşteriler için kayıt sürecini geçici olarak duraklattık.  Malta’dan hesap oluşturmak isteyen herkes bekleme listesine eklenecek” ifadelerine yer verdi.

Neden olunan rahatsızlıktan dolayı özür dileyen sözcü, “Bu durum değiştiğinde etkilenenleri bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

Haberde destek ekipleriyle iletişime geçildiğinde destek ekibinin Revolut’un “artık Malta’yı desteklemediği” ve “Malta adresiyle kaydolmak mümkün değil” yanıtlarını verdiği belirtilerek bu durumun nedeni sorulması üzerine temsilci bu tür ayrıntıların “Dahili bir bilgi olduğu için” ifşa edilemeyeceğini söylediği belirtildi.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz