17.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 13, 2024
spot_img
spot_img

Bağış toplama yürüyüşü: “Gozo Kanser için Yürüyor!”

11 Eylül 2022

Gozo ve Comino’da “Gozo Walks For Cancer” (Gozo kanser için yürüyor)  isimli 1 Ekim ile 3 Ekim arasında üç gün boyunca üç bağış toplama yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşlerde toplanan bağışların tamamı Darülaceze Malta’ya verilecek.

Gozo’da Darülaceze Malta’ya yardım amaçlı bağış toplama yürüyüşü yapılacak. 1 Ekim ve 3 Ekim tarihlerinde üç ayrı yürüyüş etkinliği ile Gozo’da yaşayan ailelerin yararına toplanacak bağışlar bakım altında olanların akrabalarına geçici konaklama sağlamak için Darülaceze Malta’ya verilecek.

İlk yürüyüş 2 Ekim Pazar günü Comino’da, ailelerin de katılmaya teşvik edildiği yaklaşık yedi kilometre uzunluğunda bir parkurda gerçekleşecek. Gozo ve Ċirkewwa’dan ücretsiz ulaşım da sağlanacak.

İkinci yürüyüş, iki gün boyunca 25 kilometrelik bir yürüyüş olacak. Gozo, Mgarr’da başlayacak adanın diğer tarafındaki Xlendi koyuna kadar sürecek. İkinci gün, Victoria’dan Dwejra’ya dairesel bir yürüyüş ve geri dönecek.

Üçüncü ve son yürüyüş yaklaşık 53 kilometreyi kapsayacak Vicitoria’dan Dwejra’ya dairesel bir yürüyüş olacak.

Gozo Kanser İçin Yürüyor, yürüyüş etkinliği 1-3 Ekim tarihleri ​​arasında ve üç gün sürecek.

Bu yürüyüşlere katılmak isteyenler ek bilgi almak için +356 79298748 telefon numarasına ve [email protected] adresine mail başvurabilirler.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz