16.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 13, 2024
spot_img
spot_img

Avrupa’dan Kayseri’ye direkt uçuş olan şehir sayısı 13’e çıkacak

21 Ocak 2022

Almanya ve Hollanda’nın 7 şehrinden Kayseri’ye direkt uçuş düzenleyen Corendon Airlines, 2022 yaz sezonu itibarıyla Avusturya ve İsviçre’den de direkt uçuşlara başlayacak. Böylece Kayseri’ye toplam 13 ayrı Avrupa şehrinden direkt uçuşlar yapılabilecek.

Corendon Airlines, Avrupa’dan Kayseri’ye düzenlediği direkt uçuşlara Avusturya, Almanya, Hollanda ve İsviçre’den yeni meydanlar ekleyerek uçuş planını zenginleştirecek.

Yaz sezonunda uçuş planını genişleterek Avusturya, Almanya, Hollanda ve İsviçre’deki toplam 13 farklı şehirden haftada 32 kez Kayseri’ye uçacak olan şirket, ayrıca kayak tatili için Erciyes’i tercih eden veya UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’ya gelecek yabancı turistler için de önemli bir alternatif olacak.

İstihdam edeceği uçuş personelini Kayseri’de yaşayan, bölge kültürü ve hizmet kalitesini en iyi temsil edecek kişilerden seçecek olan Corendon Airlines, Avrupa – Kayseri direkt uçuşları tüm yıl boyunca kesintisiz devam etmenin yanı sıra, uçuşların frekansını gelecek dönemlerde daha da artırma hedefinde.

Türkiye merkezli şirket 65 ülkede 165 noktaya uçuyor.

Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz