13.9 C
Malta
Çarşamba, Nisan 24, 2024
spot_img
spot_img

AP Başkanı Metsola’yı binlerce kişi coşkuyla karşıladı!

26 Haziran 2022

Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola’yı yakından görmek için Valletta’nın Yukarı Barrakka bölgesinde binlerce insan toplandı. Kalabalığa konuşan Metsola, “Daha iyi gelecek için hayal kurmaya ve çalışmaya devam etmeliyiz dedi.

Malta milletvekili ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola Malta’yı ziyaret etti. AP Başkanı Metsola’yı görmek için yaşlısından gencine binlerce insan Valletta’nın Yukarı Barakka bölgesinde toplandı.

Metsola adının yazılı olduğu bir fonun önünde, Maltalıların umutlarından ve hayallerinden, neler başarıldığından ve hala yapılması gerekenlerden bahsederek şunları söyledi:

“Daha iyi bir gelecek için hayal kurmaya ve çalışmaya devam etmeliyiz. Her Maltalı erkek ve kadın için, her Gozitan erkek ve kadın için, her Avrupalı ​​erkek ve kadın için. Katılan binlerce kişiye teşekkür ederim.”

AP Başkanı seçilen Metsola, Rusya’nın Ukrayna işgaline karşı sert tepki gösterip yaptırımların uygulanması konusunda tavrı ile Avrupa ve Dünya siyasetinde etkili isimler arasında. Metsola Rusya işgaline karşı Ukrayna’ya desteğini göstermek için Kiev’e gitmiş ve Ukrayna Meclisi’ne konuşma yapmıştı.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz