15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Anadolujet Avrupa ve Orta Doğu’daki 19 yeni noktadan direkt uçuş düzenliyor

1 Nisan 2021/Malta

Türk Hava Yollarının (THY) markası AnadoluJet, yaz döneminde turizm odaklı yurt dışı uçuşlarını artırarak Avrupa ve Orta Doğu’daki 19 yeni noktadan Antalya, Dalaman ve Bodrum’a haftalık 102 sefer düzenleyecek. Akdeniz’in turizm başkenti Antalya’ya 11 ülke, 16 şehirden haftalık 70 frekans uçuş gerçekleştireceği belirtildi.

Hannover, Hamburg, Bremen, Köln ve Stuttgart’tan oluşan 5 nokta ile en fazla uçuş gerçekleştirilen ülkenin Almanya olduğu kaydedilen açıklamada, “Saraybosna, Üsküp, Birmingham, Londra, Köln ve Tel Aviv’den düzenlenecek haftalık 7’şer frekansla sırayı Bosna Hersek, Makedonya, İngiltere, Sırbistan ve İsrail izleyecek. Antalya’ya ayrıca Zürih, Brüksel ve Beyrut’tan 4’er, Amsterdam, Prag, Hamburg ve Hannover’den 3’er, Sofya’dan 2, Bremen ve Stuttgart’tan ise 1’er sefer icra edilecek.” denildi.

Açıklamada, AnadoluJet’in turizm hamlesi kapsamında Dalaman Havalimanı’na Londra Stansted ve Birmingham’dan haftalık 7’şer, Kiev’den 4, Beyrut’tan 3, Odessa ve Amsterdam’dan 2’şer olmak üzere haftalık 25 frekans uçuş, mavi bayraklı koylarıyla yabancı turistlerin ilgi odağı olan Bodrum Havalimanı’na ise Saraybosna, Beyrut ve Amsterdam’dan 2 ve Priştine’den 1 olmak üzere haftalık 7 sefer planlanacağı bildirildi.

Kaynak: Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz