18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

AnadoluJet Artık AJet Hava Taşımacılığı!

Türk Hava Yolları’nın 2008 yılında uygun fiyatlı uçuşlar için hayata geçirdiği AnadoluJet, 2024 itibarıyla yeni bir döneme adım atıyor. Turkish Teknik Hangarı’nda düzenlenen etkinlikle tanıtılan AJet Hava Taşımacılığı, sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yeni İsim, Yeni Vizyon

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk Hava Yolları’nın yirmi yılda gösterdiği büyümenin en güzel örneklerinden birinin AnadoluJet olduğunu vurguladı. Yeni isim ve vizyonla AJet’in 2024 hedeflerini paylaşan Bolat, 2033’e kadar yolcu taşıma hedefinin 55 milyon olduğunu açıkladı.

Küresel Büyüme Hedefi

AJet’in 2033 hedefleri arasında uçuş ağını 44 ülkeye çıkarmak ve çevreci, karbon salımı az yeni nesil uçaklardan oluşan 200 uçaklık bir filoya ulaşmak bulunuyor. Bolat, “Yeni ismiyle küresel ölçekte büyümeye aday olan AJet’in, sektörün düşük maliyetli havacılık anlayışının önemli bir parçası olacağına inancım tam” dedi.

Ulaşılabilir Fiyatlarla Yolculuk

AJet, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda düşük maliyetli hava yolu olma hedefiyle faaliyet gösterecek. Şirket, ekonomi sınıfı konfigürasyonu ve sadeleştirilmiş hizmet anlayışıyla bilet fiyatlarında avantaj sağlayarak daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Bu önemli değişiklikle birlikte Türk havacılığı, dünya çapında rekabetçi bir konumda kendine sağlam bir yer edinmeye devam ediyor. AJet, hem iç hatlarda hem de uluslararası alanda daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz