43 ülkeden 560 yüzücü OCEANMAN Malta için Għadira’da buluşacak

Malta, 2-3 Ekim tarihlerinde Għadira Bay’de ilk kez düzenlenecek OCEANMAN etkinliğiyle 43 ülkeden 560 yüzücüyü ağırlamaya hazırlanıyor. Farklı mesafelerdeki yarışlar ve çocuklar için özel parkur, organizasyonu Akdeniz’de öne çıkarıyor.

Sabahın erken saatlerinde Għadira Bay’deki hazırlıklar göze çarpıyor. Malta, tarihinde ilk kez OCEANMAN yarışlarına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Şu ana kadar 43 ülkeden 560 yüzücü kayıt yaptırdı; bu sayı, adanın spor turizmi açısından yeni bir döneme işaret ediyor.

Yarış programı oldukça zengin. 10 kilometrelik ana parkur, 5 kilometrelik orta mesafe, 2 kilometrelik kısa mesafe ve takım yarışları bulunuyor. Ayrıca, çocuklar için 500 metrelik özel bir yarış da organize ediliyor. Tüm yarışlar Għadira Bay’in sularında gerçekleşeceği için, izleyiciler kıyıdan tüm mücadeleyi takip edebilecek.

Yüzücüler arasında profesyonellerin yanı sıra amatörler de var. Farklı ülkelerden gelen katılımcılar, Malta’nın berrak denizinde ve güneşli havasında yarışmanın ayrıcalığını yaşayacak. Organizasyonun uluslararası katılımı, Malta’nın açık deniz yüzme haritasında önemli bir yere sahip olma isteğini gösteriyor.

Għadira Bay’in doğal güzelliği ve geniş kumsalı, etkinliğe ayrı bir atmosfer katıyor. Yarış günlerinde hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz bir Akdeniz deneyimi yaşanacak.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz