22.9 C
Malta
Cumartesi, Eylül 27, 2025
spot_img
spot_img

Huzur koşusuna hazır mısınız? 26 Ekim’i not edin!

Malta’da bu yıl 9. kez düzenlenen “Run for Mental Wellbeing” etkinliği, 26 Ekim Pazar sabahı saat 08.00’de Pembroke’ta gerçekleşecek. The Association for Child and Adolescent Mental Health (ACAMH) ile Pembroke Athleta iş birliğiyle organize edilen koşu, hem profesyonel sporculara hem de ailelere hitap ediyor.

Etkinlik kapsamında 10K, 5K, 3K ve 2K mesafelerde yarışlar düzenlenecek. Ayrıca 1 kilometrelik aile koşusu, bisiklet sürüşleri ve evcil hayvanların da katılabileceği eğlenceli aktivitelerle tam bir festival havası yaşanacak. Organizasyonun mottosu ise basit: “Herkes davetli – çocuklar, komşular, arkadaşlar ve hatta düşmanlarınızı bile getirin!”

ACAMH, çocuk ve ergenlerin ruh sağlığını desteklemek için çalışmalar yürütüyor. Dernek, her çocuğun sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyüyebilmesi için gerekli ortamın oluşturulması gerektiğini vurguluyor. Bu etkinlik de hem farkındalık yaratmayı hem de toplumu spor ve dayanışma etrafında bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Katılımın yoğun olması beklenen etkinlikte, özellikle 5K ve 10K mesafeler, kişisel derecelerini geliştirmek isteyen sporcular için özel bir fırsat sunuyor.

📅 Tarih: 26 Ekim 2025, Pazar

🕗 Saat: 08.00

📍 Yer: Pembroke

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz