İçeriğe geç
4 Kasım 2026, Çarşamba17° Malta, BulutluEuro/TL 56,20 yükseliş %0,37Dolar/TL 50,01 yükseliş %0,04Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.528,32 TL yükseliş %3,57

Ryanair, Malta’daki Üssü İçin Kabin Ekibi Alımında Bulunacak!

Ryanair, Malta’daki Üssü İçin Kabin Ekibi Alımında Bulunacak!

Düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, Malta’daki üssü için kabin ekibi alımı yapacak. Şirket, Malta’da 50 kabin ekibi personeli istihdam etmeyi planlıyor.

Bu kapsamda, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 10:30’da Sliema’daki Waterfront Hotel’de bir işe alım günü düzenlenecektir.

Katılımcılar, kabin ekibi olarak çalışmanın yaşamını ve bu rolün sunduğu avantajları, beş gün çalışma-üç gün izin düzenini, ücret paketini, hızlı kariyer fırsatlarını ve indirimli seyahat imkanlarını öğreneceklerdir.

Daha fazla bilgi için careers.ryanair.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ryanair İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkanı Darrell Hughes, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Malta üssümüz için 50 kabin ekibi personeli için büyük bir işe alım kampanyası başlatmaktan memnuniyet duyuyoruz ve başvuruda bulunmak isteyenleri 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek işe alım etkinliğimize katılmaya ve ekibimizle tanışmaya davet ediyoruz.”

Elif Ören Acar
Elif Ören Acar

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.