26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

8 Şubat 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

8 Şubat Perşembe gününden merhabalar! Saçınızın, gülüşünüzün, imzanızı atışınızdaki zarafetin, günü kurtaracak stratejilerinizin alacağı beklenmedik iltifat, övgü ile ayaklarınızın yerden kesildiği, şımarabileceğiniz bir gündeyiz. Ay ne hoş değil mi? Biraz takıntı geliştirebilir, fikirlerinizi değiştirmekte inatçı davranabiliriz yalnız. Neyse yine de gaza gelmeyin, ne demişler, ilaçla zehri birbirinden ayıran dozudur. Bunun dışında gökyüzü beklenmedik sürprizler dağıtmaya devam ediyor, tatlı telaşlar kapıda.

Memlekette imzalanacak uluslararası anlaşmalar üstünden mali konuların düzene sokulmasının gerekliliği ön plana çıkarken Malta’ya ise bariz bir para girişi var. Bilhassa parlamento ve devlet yöneticilerinin yüzü gülecek bugün.

Koç burçları genel enerjilerin güzelliğine rağmen onu mu giyeyim bunu mu giyeyim ikilemini atlatamazsa tüm gününü aynı ikilem içinde geçirebilir, temkinli olsun. Boğa burçları içlerine akan yüksek keyif ve neşe enerjisi ile hayallerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmış görünürken İkizler burçları bahsi geçen zihinsel takıntıya en yatkın burçlardan bir tanesi, bu yüzden bilginin verdiği güçle kendini despotlaşırken bulabilir. Yengeç burçları önlerine çıkan maceraları ruhani akışta olmanın teslimiyetiyle hasar almadan atlatabilme potansiyeli taşırken Aslan burçları bu teslimiyete direndikleri için biraz isyankar hissediyor olabilir. Başak burçları günün tadını çıkaran, çalışkan arı modunu keyifle tamamlayan burçlar arasında yerini alırken Terazi burçları eşleri aracılığıyla hane halkı gelirlerini arttırmanın arifesindeler. Akrep burçları iş ortakları ile muhatap olurken üç düşünüp bir konuşmanın meyvelerini yemek üzereyken Yay burçları gündelik koşturmalar içindeki iş bitiricilikleri üstünden alacakları övgü ile böbürlenebilir. Oğlak burçları yeni ilişkilere yelken açmak için ideal bir günde oldukları için ne zamandır yapmak istedikleri teklifi bugün gidip çat diye söylesinler. Söyle, Zodyak yanında! Kova burçları kaderden beklemediği bir destek görerek yarım bıraktığı işleri tamamlayıp hayatın ona sunacağı yeni bir plana hazırlanırken Balık burçları ise aile ile tartışmaktan imtina etmeli, olası ilhamlara karşı da gözlerini açık tutmalılar zira önümüzdeki yazın hit şarkısı sizden gelebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz