23.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

8 Mayıs 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

8 Mayıs Çarşamba gününden merhabalar! Nereden geldiği belli olmayan tedirginlikler, sinirler, endişeler yüzünden uykularınız mı kaçtı? Normal, yeni ay geldi çattı. Ayın görünmediği şu günlerde kendimizi kurumuş gibi hissedebiliriz, bu nedenle su tüketiminizi ihmal etmeyin.

Endişeli ve tedirgin hallerimizi örtmek için abartılı bir kibirle, üstten bakan bir üslupla konuşmamız hayli olağan görünüyor. Hatta abartıp kindar bile takılabiliriz. Özellikle bu yeni ay kimilerimize “bakalım varlık/bolluk versek nasıl idare ediyorsun” tadında bereket getirebilir, beklenmedik yer değişikliklerini hızlandırabilir. Lakin bu denge ve düzen bozulması tatlı telaşlarla vuku bulacakmış, gayret ile sağlamlaştırılacak yeni başlangıçlara imza atılacakmış gibi görünüyor. Siz yeter ki emek vermeye, geliştirmek istediğiniz yeteneklerinizi geliştirmeye devam edin.

Yeni ay süresince dikkat edilmesi gereken en mühim konu özellikle 8 Nisan civarı alınmış kararlar hakkında bir kalp kırıklığı yaşanabileceği yönünde olabilir. Dil yarası protokolünün aktive edileceği yeni ay etkisiyle pek de gönüllü olunmayan, tayin ya da çaremiz kalmadı artık tadında yer değişiklikleri haberleri alabiliriz. Özellikle 25 Mart civarında hayatınıza girmeye niyet etmiş konulara yönelik bizleri harekete geçirecek konular ile bir araya gelebiliriz. Özellikle yer değişiklikleri, gayrimenkul, taşınmazlar ya da annelerimizin alttan alta fişteklediği konular göz önüne alındığında ikilemde kalmak, manipüle edilmek biraz olası gibi görünüyor.

Bununla beraber önemli bir gemi kazası, denizden gelecek sorun/sel felaketi de bekleyebiliriz. Özellikle 15-16 Mayıs gibi bu yeni ayın ilk dördününü yaşadığımız zaman olaylar hızlanabilir.

Maddi anlamda hayli bereketli bir dönem içerisinde olacağımız bu yeni ay etkisi ile özellikle etik ve ahlak değerlerini hiçe saymamış, prestijlerinden ödün vermemiş olanlarınız (Bilhassa 2021 Kasım – 2023 Ekim arasında) güzel kazançlar yakalayabilecekler.

Memlekette maddi anlamda değer yükseltecek çalışmalara ağırlık verileceğini, özellikle ülke statüsünü kalkındırabilecek güzel projelere imza atılacağını söyleyebiliriz. Lakin bu projeler mecliste ya da sivil toplum örgütlerinde tartışmalara yol açabilir. Bu açıdan sanat camiasından gelecek destek görebilirler.

Malta’da ise dolandırıcılık ve uyuşturucu anlamında temkinli olunması gereken, alkol tüketiminin yüksek olabileceği bir yeni ay söz konusu olacak. Öte yandan halkı keyiflendirecek yeni girişim ve projeler görebiliriz.

Yeni ay Koç burçlarına maddi kaynaklar açısından bereketli bir dönem getirecekken Boğa burçları için fiziksel sağlıklarına önem vermelerini gerektirecek yönelimler benimseyebilirler. İkizler burçları daha önce hiç bilmediği konular üstünde aydınlanmalar yaşayabilir, Yengeç burçları ise yeni tanıştığı birisiyle ahiretlik dost olabilir. Aslan burçları kariyer anlamında yeni bir dönemin arifesinde, Başak buçları ise yeni ayın pozitif enerjisini üstüne çekerek yüzü gülümseyen burçlar arasında geliyor. Terazi burçları özellikle eşleri vasıtasıyla bir takım gelir anlaşmalarına ya da kredilere imza atabilirlerken Akrep burçları ise yeni ilişkilere yelken açabilirler. Yay burçları gastrointestinal sıkıntılara karşı hazırlıklı olsunlar ve tatlıyı biraz azaltsınlar, Oğlak burçları ise zodyakta yüzü gülen ikinci burç bu yeni ayda. Özellikle onları gururlandıracak meselelerle bir araya gelecekler. Kova burçları hane içinde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirlerken Balık burçları ise özellikle yakın civarında daha önce görmediği yerlerde geziye çıkabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz