16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

8 Mart 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

8 Mart Cuma gününden merhabalar! Kadınlar günü kutlu olsun. 10 Mart’ta gerçekleşecek yeni aya kadar arızalı bir gökyüzü ile baş başayız. Ortam gergin, sinirler yıpranmış, enerjiler sıkışık. Bizim elimizden yalnızca “İyisi de kötüsü de O’ndandır,” demekten başka bir çare gelmeyecek.

Memlekette her Kadınlar Günü’nde olduğu gibi kadına şiddetin ne yazık ki bugün de devam ettiğine yönelik haberler öne çıkabilir. Ayrıca ekonomik anlamda sarsıcı etkiler altındayız. Malta’da ise iGaming ve kumarhane işletmelerine yönelik vergi/ceza konuları gündem olabileceği gibi aile içi şiddet vakalarını önlemek adına başlanan yeni projelerden de haber alabiliriz.

Koç burçları özgüvenlerinin sağlığı için sosyal çevrelerinde değişikliğe gitmek zorunda kalacakları ani ve tatsız gündemler yaşayabilirler. Boğa burçları unvan anlamında saldırgan bir mizaç içerisindeler. Kariyerde çekişmeli bir gün geçirirken sağlıklarını ihmal edebilirler. İkizler burçları yüksek entelektüel hareket enerjisiyle eğlenip coşarken arkalarında dönen riskli işler yüzünden tadı kaçabilir. Yengeç burçları parasına puluna sahip çıkmalı, beklenmedik kazanç kayıpları yaşayabilirler. Aslan burçları medeni durumlarında beklenmedik değişikliklerin arifesinde oldukları iki günlük enerji içerisindeler. Başak burçları çalışma hayatlarına destek olmak için bir yabancı dil öğrenmeye niyetlenebilirler. Terazi burçları hobilerinden gelecek kazançlara bir süre ara vermek durumunda kalabilirler. Akrep burçları hane değişikliği yapma potansiyeli içinde olan burçlardan bir tanesi gibi görünüyor. Yay burçları ise sivri dilli söylevleri yüzünden iş yerinde okları üstüne çekebilir. Oğlak burçları çoluk çocuğun kırtasiye masraflarının zamlanmış fiyatlarını görünce küçük dilini yutabilir. Kova burçları ise hayatında önem arz eden pek çok konuyu aniden kesip atabilir. Balık burçları ise yüklenen vesveselerle başa çıkma yöntemi olarak tarifsiz bir çene düşüklüğü deneyimliyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz