14.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

7 Nisan 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

7 Nisan Pazar gününden merhabalar! Uyuşuğuz, mayışığız, bir şeylerin akşamdan kalma hissini yaşıyoruz. Alkol olabilir, ilaç olabilir, izlenilen film olabilir, siyasal idealizm olabilir… Siz sayın, mental zehirlenmeler fora. Su ürünlerine düşkünlüğümüz bugün de devam ediyor.

Memlekette bereketli, iyimser, dalgın, abartılı sayılan kaderci bir hava var. Özellikle kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet vakalarında “bu da kaderimiz” gibi ifadeler duyabiliriz, sinir kat sayımız bu yüzden artabilir. Malta’da ise hafta sonu boyunca yaşanan olaylar özellikle lojistik ve eğitim konularında köklü mevzuat değişikliklerine zemin hazırlayacak gibi görünüyor. Özellikle Amerika ile işbirliği anlaşmaları imzalanabilir. Malta’nın dini ve siyasi anlamda daha çok öne çıkacağını söyleyebiliriz.

Koç burçları cini bulmuş Alaaddin gibiler, ne söylerse oluyor. Boğa burçları arkadaşlarının kıymetini bir kere daha anlayacaklar. İkizler burçları yarın mesaiye bambaşka bir şekilde başlayacağından bir haber. Yengeç burçlarının dua kapıları bugün ardına kadar açık. Sakınmadan dilesinler. Aslan burçları beklenmedik borçlara beklenmedik ilahi yardımlar alacağı günü yaşarlarken Başak burçları zorlu bir dönem içerisindeler ancak ilahi yardımlar arkalarında olduğu için hiç endişelenmesinler. Terazi burçları bir diş taşı temizletme hikayesiyle girip tüm tesisatı yeniletme ile çıkabilecekleri dönemin arifesindeler. Akrep burçları aşık olacak demiş miydim? Yine diyeyim, aşık olacaklar. Yay burçları aile içi nüfusta benlenmedik değişimler gözlemleyebilirler. Oğlak burçları üsluplarında değişikliğe gitmelerini gerektirecek konuları gündemlerine çekecekler. Kardeşlerini azarlayarak başlayabilirler. Kova burçları maddi anlamda ellerini ferahlatacak ancak sorumluluklarını şişirecek konular ile bir aradalar. Balık burçları ise keyifli koşturmalar yüzünden hırpalanıp kendilerini hasta edebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz