22.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

6 Nisan 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

6 Nisan Cumartesi gününden merhabalar! Yani bir gökyüzü daha ne kadar kararsız olabilirdi? Yersiz yere vesvese yapmak istiyorsanız, buyurun. Tam sırası. Anormal fedakar bir hava var gökyüzünde, fazla mağduruz. Su ürünlerine düşkün göründüğümüz bir gündeyiz ayrıca.

Memlekette sınır ötesi çatışma ve şehit haberleri yüreğimizi dağlayabilir. Öte yandan yerel belediyelerin dar gelirliyi ve ev hanımlarını desteklediği projeler duyabiliriz. Bir de av yasağı başlamadan bugün balık ve diğer deniz ürünlerine yönelik iştahımız kabarabilir, zehirlenmeler konusunda temkinli olunulmalıdır. Malta’da büyük trafik kazalarına açık bir hava söz konusu. Bununla birlikte hastane, hapishane, bakımevleri, kreş gibi yerlerden skandal haberler duyabiliriz.

Koç burçları ayın 8’ine kadar her türlü kazık yeme deneyimi yaşayabilir, temkinli olsun. Boğa burçları sosyal çevrelerindeki hızlı değişimlere ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. İkizler burçları kariyer anlamında tüm hayatının bambaşka bir yola evrildiğini gözlemleyebilir. Yengeç burçları bugüne kadar hiç ihtimal vermedikleri ülkelere seyahat yapmaya yatkın bir gökyüzü içerisindelerken Aslan burçları şişen kredi kartlarının onlara yol su elektrik ve borç olarak geldiğini gördüklerinde tatları kaçabilir. Başak burçları kendilerine yeni düşmanlar edinmeye hazırlanırlarken Terazi burçları ise gündelik sorumluluklarına yeni heyecanlar katacak bir evcil hayvan sahiplenirken bulabilir kendilerini. Akrep burçları aşık oluyor hem de kör kütük. Yay burçları evi dekore edeceğim derken banyoyu mutfağa, mutfağı yatak odasına, yatak odasını salona taşıyabilir. Oğlak burçları uzun zamandır ertelediği bir kursa yazılmaya niyetlenirken Kova burçları özgüvenlerini tazeleyecek yepyeni kazanç arayışları içerisine girmiş. Araba bagajında pazarcılık modu aktif. Balık burçları canolar, valla neredeyse tüm hayatınızın değişeceğini söyleyebiliriz. Güzelliklerle gelsin.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz