20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

6 Mayıs 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

6 Mayıs Pazartesi gününden merhabalar! Dün 25 Mart’ı çağırmamış gibi bugün de bizlere yine 8 Nisan’ı hatırlatacak. Döngüsel zamanın ipini tutmak kolay iş değil cidden. Gün içinde hayli dürüst ve vakur olmamız gerektirecek, mantığımızla prensiplerimizi zorlayacak konular ile karşılaşabiliriz.

Memlekette bugün canımızı yakabilecek haberler alma olasılığımız biraz yüksek. Rekabet gücümüzü sınayacak bir enerji alanına girmeye başladığımız için milli takımın da gündem olması hayli olası. Malta’da ise özellikle kumar, bahis gibi spekülatif konularda dolandırma, kandırılma, borç batağına düşme gibi durumlar söz konusu olabilir ya da yaşlı kadınların vatandaşlık karşılığında para aldıkları işitilebilir.

Günün en vurgulu konusu 8 Nisan ve 25 Mart tutulmaları olduğu için bugün burçlarınıza ilişkin tutulma yazılarımı okumanızı tavsiye ederim.

https://www.maltahaber.com/25-mart-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari/

https://www.maltahaber.com/8-nisan-2024-pazartesi-gunluk-burc-yorumlari/

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz