25.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

6 kez reddedildikten sonra Schengen vizesini aldı

Arka arkaya 6 Kez Reddedilen Adam, Schengen Vizesi Alarak Zaferini Kutluyor

Syk Sykt adıyla tanınan bir adam, peş peşe reddedilmelerine ve bir itirazın da reddedilmesine rağmen pes etmeyerek sonunda çok aranan Schengen vizesini elde etti. Facebook üzerinde paylaştığı hikayesiyle sevincini dile getirdi.

Adamın geçmişte Yunanistan, Almanya, Hollanda ve Fransa konsolosluklarına Schengen vizesi başvurularında bulunduğu belirtildi.

Yunanistan ve Hollanda makamlarına tek başvuru yaparken, Alman makamlarına iki kez, Fransız büyükelçiliğine ise üç kez başvurdu.

İlk başvurusunu Yunanistan için yapan adam, reddedilmesinin arkasında belirtilmeyen beş farklı neden olduğunu ifade etti. Daha sonra Alman makamları, Schengen Bölgesi’ne giriş yaptıktan sonra geri dönmeme şüphesiyle iki kez reddetti.

Ancak, pes etmeyen adam, dördüncü kez Hollanda büyükelçiliğine başvurdu ancak ne yazık ki başvurusu yine reddedildi.

Sonrasında iki kez reddedilen Fransız büyükelçiliğine başvuran adam, Fransız makamlarının reddetme nedenini belirtmediği başvurusuna itiraz etti. Ancak itiraz da olumsuz sonuçlandı.

“Yedinci kez, bu ay yine Fransa’ya başvurdum ve memur ile görüşme talep ettim ve kabul edildi. ŞİMDİ vize onaylandı!” diyen adam, tek girişli bir vize aldığını ve 30 günlük bir süreyle seyahat edebileceğini açıkladı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz