29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

5 Nisan 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

5 Nisan Cuma gününden merhabalar! Verilmiş sadakaların, okunan duaların, mideye indirilen pirinçlerin işe yaradığı gündeyiz Beklenmedik olayları ucuz atlatacağımız için tüketilen sevap pointleri yerine geri koymakta fayda var.

Memlekette sanat ve spor camiasından isimlerin politik anlamda yön değiştirdiklerini okuyabiliriz, nifakçılar ortada. Eltinize, görümcenize, komşunuza, kardeşinize sahip çıkınız. Malta ise gergin bir hafta sonuna giriyor. Son dönemlerdeki yangın haberlerinde artışlar duyabiliriz. Bir de deprem konusunda biraz daha tedbir gerektirecek çalışmalar başlayabilir.

Koç burçları günü arkadaşlarının hesaplarını ödeyerek geçireceği için Cuma eğlencesi pek de eğlenceli gelmeyebilir. Boğa burçları mesaiden kaçamayacağı için zaten keyifsiz. İkizler burçları hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirmeye hayli yatkın bir gökyüzü altında göründüğünden bugünü verimli değerlendirmeye gayret etsin. Yengeç burçları sevgililerinden ayrılan arkadaşlarının gönül yaralarını sarmak için ne pişirsem diye düşünürken Aslan burçları kalbini kırdıkları eşlerinin gönüllerini alabilecekler, üzülmesinler. Başak burçları sokak lezzetlerine çok kaptırmasınlar, mideyi bozabilirler. Terazi burçları daha önce reddettikleri bir teklifin yeniden gündemlerine gelmesini bekleyebilirler. Akrep burçları evden çıkarken anahtarları aldıklarından emin olsunlar. Unutma potansiyelleri yüksek. Yay burçları teknolojik konularda kendilerine geliştirmek açısından yeni bir iştahlanma hissedebilirlerken Oğlak burçları anlaşılan seçim sonuçlarını ön görmüş ki yatırımları bereketlenmeye başlamış. Kova burçları dünya görüşünde değişmeler deneyimleyebilirken Balık burçları ise gördükleri rüyaların etkilerini yazmadıkları için ileride pişman olabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz