26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

5 Mayıs 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

5 Mayıs Pazar gününden merhabalar! 25 Mart’ta gerçekleşen tutulmayı unuttunuz mu? Unutmayın annem, ısınıp ısınıp karşımıza çıkacak, özellikle bugün ve yarın. Tutulmadan etki almamış olanlarınız bile nereden geldiği belli olmayan bir koşturma, hareket, telaş, acelecilik, heyecanla dolup taşabilir.

Memlekette yine bir “Ya canım bak o öyle değil, sen gel bi oturup konuşalım” minvalinde arabulucu davranışlar sergilediğimiz bir hava söz konusu. Malta’da tuttuğunu koparan bir enerji var, terfiler/atamalar söz konusu olabilir.

Koç burçları günü öyle koşturmalı geçirecek ki akşama doğru çok konuşmaktan boğazı, susuzluktan ise başı ağrıyabilir. Boğa burçları uykusuzluğa yedirdiği geceleri yüzünden görüp de anlamlandıramadığı rüyalarına hayıflanabilir. Zira kendisine bir şeyler anlatmaya çabalıyorlardı. İkizler burçları bildiği bütün planları unutsun, rota yeniden oluşturuluyor. Yengeç burçları kariyerlerinde önemli bir değişimin arifesindeler, kolları sıvamaya hazır olsunlar. Aslan burçları yani epey bir süre günün en şanslı burç grubu olabilir ama kim bilir ne pahasına? Başak burçları kendilerini kaos içinde öğrenmeye itecek gündemler ile bir araya geleceklerken Terazi burçları eşleri vasıtasıyla bazı anlaşmalara imza atabilir. Akrep burçları özellikle enflamasyon ve kan türevi rahatsızlıklar, kanamalı yaralar ve migren gibi rahatsızlıklara açık bir döneme girdiler. Yay burçları ise yine zodyağın keyfi yerinde ama işlerin hızından ne yapacağını şaşırmış gibi hisseden burçları arasında geliyor. Bir yere köklenmeleri şart, yoksa savrulabilirler. Oğlak burçları gayrimenkul işlerini hareketlendirecek gündemler ile bir araya gelirken Kova burçları para hareketliliğinin hayli yüksek olacağı bir döneme giriyorlar. Balık burçları ise üstündeki ağırlığın biraz hafiflediğini zaten fark etmiştir, artık kendini daha atak hissedeceği günler yakın.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz