24.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

4 Nisan 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

4 Nisan Perşembe gününden merhabalar! Yaklaşan 8 Nisan tutulmasına dair manipülatif reklamların ABD’de ne kadar çok yankı bulmaya başladığını bugün itibarıyla daha çok duyabilir, bakışlarımızı oraya çevirebiliriz.

Memlekette abartılı bir heyecan söz konusu, bugün spekülatif piyasalarda işlem hacminin son zamanlardaki en yüksek seviyeden seyrettiğini duyabiliriz. Öte yandan yerel yönetimlerdeki kadın temsilcilerin artması ile kadın ve çocuk güvenliği konusunda bölgesel projeleri yavaş yavaş duymaya başlayabiliriz. Malta’da ise kötü niyete isyan eden yeller esiyor. Bilhassa maddi çıkar uğruna liyakati hiçe sayan seçimler, günün sonunda halkı kamçılayabilir.

Koç burçları sivil toplum örgütlerinde faaliyet göstermeye heveslenebilirken Boğa burçları tutulmaya doğru gerilmeye başlamış bile. İkizler burçları sosyal meselelerle inanılmaz ilgili bir hal içine girip işi gücü bırakmış, Yengeç burçları ise ikinci el pazarında takasla nasıl alışveriş yapabileceğini araştırıyor. Aslan burçları düşmanlarının nazarına gelmeye açıkken Başak burçları sinir yıpranmasının eşiğinde geziyor, kendilerini çok hırpalamasınlar. Terazi burçları günü atölyelerde ya da halı sahada kapatabilir. Akrep burçları maddi pragmatist yaklaşımlarla edindiği ev arkadaşıyla gergin dakikalar yaşayabilir. Yay burçları komşularına giden tabakların geri dönmediğine isyan edebilirken Oğlak burçları ne zamandır sürdürdüğü yatırımlarından güzel geri dönüşler alabilir. Kova burçları gerginliklerini evdeki yastık, yorgan, beyaz eşya aracılığı ile atmaya niyetlenirken Balık burçları ise gördükleri rüyaların duygusal etkisinden kurtulmakta zorlandıkları bir gün geçirebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz