24.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

31 Ocak 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

31 Ocak Çarşamba gününden merhabalar! Gördünüz mü bak, koca ay bitti bile. Bu ay boyunca neler yaşadık diye bir değerlendirme yaparken fazla objektif davranarak özgüvenimizi zedelemeye, prestijin idealizmi uğuruna kalp kırmaya, hatta ara bozup sevdiklerimizden ayrı düşmeye meyilliyiz. Öte yandan anlaşmaya yatkın bir ruh halinde olduğumuzdan kronikleşmiş inatlarımızla vedalaşmak için güzel bir gün sayılır.

Memlekette feshedilen sözleşmeler, bitirilen ortaklıklar, bozulan birliktelikler hakkında haberler duyabiliriz, Malta’da ise sınır, güvenlik, milli meseleler ve aile kurumu üstüne yapılacak bir takım maddi yatırımlar gündem olabilir.

Koç burçları arkadaşları ile muhabbeti ilerletirken mesai denilen bir durum olduğunu unuttuğu için patronlarının huysuzlanmasına sebep olabilirken Boğa burçları artan iş yoğunluğu sebebiyle inat katsayısının yükseldiğini hissedeceğe benziyor. İkizler burçları haber, dedikodu, gıybet akışında tarifsiz bir cereyan söz konusuyken kendini kaptırıp ay başı yapması gereken ödemeleri aksatabilirler. Öte yandan Yengeç burçları evi dekore etmek için kendinden geçmişçesine siparişler verip kredi kartını havalarda uçurması partnerleri tarafından tepki görmesine neden olabilir. Aslan burçları sevdicekleri ile muhabbeti arttırdıkları sırada yeterince romantik olmadıkları yüzünden eleştiri alabilirler. Başak burçları ay başı muhasebesi ile başladığı günde sağlık ve hizmet harcamaları için geniş bir bütçe bıraksa da yer yer tutan cimriliği yüzünden kendi tadını kendi kaçırabileceğe benziyor. Terazi burçları günün kendine en aşık burcu olarak ipi göğüslerken arkadan “kendine nazar değdireceksin” diye annesinin heves kaçırıcı nidalarını işitebilir, Akrep burçları ise sezgi kanallarındaki açıklığın farkında varamazsa ağzından çıkanın başına geleceğini unutmamalıdır. Yay burçları sosyal aktivite konusunda çağ açıp çap kapamaya devam ederken cepteki deliğin büyüklüğünü göz ardı etmemeliyken Oğlak burçları eğer kibirli yanlarını bir kenara bırakabilirlerse kariyerden gelecek kazançları kucaklayabilecekler. Kova burçları vesvese ile mücadelesindeki başarı doğrultusunda keyifli bir gün geçirmeye, eğlenmeye hatta beklenmedik tatlı seyahatlere çıkmaya adayken Balık burçları çekmeyi planladığı kredinin geri ödemesi konusunda güzel haberler alabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz