26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

30 Ocak 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

30 Ocak Salı gününden merhabalar! Heyecan, vesvese, kuruntu, negatif basan taraflarımızı biraz susturabilirsek içimize akan sezgiselliğin, kehanet gücünün, yaratım becerisinin sesini rahat duyacağımız bir sabah ile gözümüzü açtık. Öğlene kalmadan ruh halimizde köklü değişimler yaşasak, yere daha sağlam basan, yer yer manipülasyon kokan düşüncelere zırhlansak da kehanet treni yalnızca sabahın erken saatleri için geçerli. Sakin kalan kazanır.

Memlekette bilhassa sabah saatlerinde halkı nedensiz yere sıkışmış, bunaltmış, çaresiz bir ruh hali sarabilirken öğlene kalmadan otoriteye kafa tutan isyankar tarafımız uyanacaktır. Öte yandan Malta’da hizmet sektöründeki kadınların eşit maaş hatta tazminat hakkı üstünden söylevler duyabiliriz.

Koç burçları ofiste biriken işlerin yetişmeyeceği konusunda vesveseli bir sabah geçirirken öğlene kalmadan yönetimle konuşarak sorumluluk dağılımı üstünde fikir beyan edecek. Boğa burçları kendini yeterince yaratıcı bulmadığı, özgüven zedelenmesi ile uyandığı sabahı önüne gelen projelerde maddi tasarruf sağlayacak öneriler sunarak göze girecek. İkizler burçları işe gitmemek için ağlamaklı uyandığı sabaha inat ofisteki keyifli ortamla modu anında değişecekken Yengeç burçları ise evrak işlerinin yetişmemesinden doğabilecek sorunların endişesine rağmen her şeyin tatlıya bağlanmasıyla bir oh çekecek. Aslan burçları ay sonu hesabı yapmak zorunda kalacağı sırada her şey dahil bir iş seyahati ile keyfi yerine gelebilir. Başak burçları olağan her şeye yetişeyim derdinden kendini unutmuşçasına çalışırken günün ilerleyen saatlerinde özgüvenlerini yerine getirecek bir kazanç haberi alabilir. Terazi burçları kendini kapana sıkışmış hatta birazcık da hastaymış gibi hissederek uyandıkları sabah kahve içip ayılınca aynada kendilerine bakıp ne kadar muazzam olduğuna bir kere daha inanarak özgüven tazeleyecekler. Akrep burçları gönül ilişkisi kurduğu insanlara yönelik güven sorunu yaşamasına sebep olacak düşüncelerle gözlerini açtığı sabahta aslında bu korkularının aileden gelen travmalarla alakalı olabileceğine yönelik derin bir içsel muhasebeye girebilirler. Yay burçları kariyerdeki emeklerinin yeterince görülmediği üstüne endişeler duyarken yöneticisinden alacağı olumlu ve yapıcı eleştiriler ile günün geri kalanını keyifli bir ruh haliyle kapatacak. Oğlak burçları inançlarının dogmatikliğinden şüphe ederek güne başlarken iş yerinde açılacak yeni pozisyon ile kamçılanarak enerjisini daha yükseklere odaklayacağa benziyor. Kova burçları hayatın sıradan krizlerinden yılmış bir edayla hareket ederken ilahi elden gelen bir fırsatla hayatında keyifli bir değişiklik yaşamaya hazır olsun. Balık burçları iletişim sıkıntıları ile içinin şiştiği bir sabahı arkadaşlarının gazıyla atlatarak minnettarlık duygusunu doya doya yaşayacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz