23.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

30 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

30 Nisan Salı gününden merhabalar! Bugünü hafif derbeder, kederli, keyifsiz, sağdan soldan kötü haberler duyan ya da her şeyi kötüye yoran bir halde geçirebiliriz. Anamızın duası ve verilmiş sadakalar protokolü aktif bugün. Bu nedenle başınıza bir musibet gelirse mutlaka peşinden tuz çevirin, sadaka verin, bağışta bulunun.

Memlekette kardeşi kardeşe düşman etmek isteyenlere karşı temkinli olunmasını gerektirecek net bir hava var. Bugün “sen ben o, biz siz onlar” gibi söylevlere girenlerin niyetleri sorgulanmalı. Malta’da ise artan bolluk bereket ile inançlardan uzaklaşan nesle yönelik kaygılar dile getirilebilir, iş gücünün ülkeden ayrılışı yüzünden endişeler canlanabilir.

Koç burçları günün en depresif takılan burcu olabilir, rüyaları ağırlaşabilir, kafasında bitmek bilmeyen sorular filizlenebilir. Düşüne düşüne delirmeyin, bedeninizi dinleyin. Boğa burçları planlarının umdukları gibi gitmiyor oluşuna keyifsizleşebilir, “kul kurar kader gülermiş”i birinci elden yaşayabilir. İkizler burçları kariyerlerinde bir dönemin sonuna varmaya adaylarken Yengeç burçları inandıkları hatta fanatiklik seviyesinde savundukları bazı duygu ve düşüncelerin onları hüsrana uğratacağını gözlemleyebilir. Aslan burçları çekilen kredilerden, ödeden asgari borçlardan yılmanın eşiğine gelmiş; Başak burçları ise zaten bu belirsizlik hissi içinde tükeniyor yavaş yavaş. Kaostan fıttırmış halde. Terazi burçları özellikle ödem sıkıntısını rahatlatacak çay, çorba ne varsa onlara baksın. Biraz da lenf drenaj sistemini çalıştırsın. Akrep burçları yarının bir günlük resmi tatil olduğunu bile çocuklarının peşlerinden koşarak harcadıklarını günün akşamında yatarken fark edecekler. Yay burçları evdeki arızalarla uğraşabilecekleri bir gün geçireceğe benzerken Oğlak burçları kriz yönetim becelerilerini gösterecekleri, ikna kabiliyetlerini cilalayacakları hareketli ortamlara giriş yapacaklar. Kova burçları tatsız meseleler için harcama yapmak zorunda kalacakları bir gün yaşarlarken Balık burçları hayal kırıklıklarıyla neticelenebilecek haberler alabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz