14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

30 Mart 2024, Günlük Burç Yorumları

30 Mart Cumartesi gününden merhabalar! Bedenimizi halsiz bırakana kadar dağ, tepe, bayır, çayır, müze, piknik, ören yeri gezme dürtümüz; fiziksel esnekliğimizi zorlayacak spor, dans, aksiyonlara kalkışma sevdamız yüzünden hayli yorgun düşebiliriz.

Memlekette göçmenlerden kaynaklı enfeksiyon, mantar, karaciğer rahatsızlıkları gibi konuların bir kere daha altı çizilmek durumunda kalınabilir; yabancı çalışanların çalışma şartlarındaki insaniyet tartışılabilir. Malta’da daha düne kadar ultra merhamet ve iyi niyet enerjisi yokmuş gibi hayli kavgacı, ayrılıkçı, ötekileştirici bir enerji söz konusu.

Koç burçları günü inandıklarını inatla tartışarak, fikirlerini değiştirmeye direnerek geçirebilirler. Boğa burçları “Bana bir şey olmaz” diyerek bilmediği memleketlerin yemeğini yedikleri için mideyi bozabilirler. İkizler burçları eşlerinin uzak akrabaları yüzünden gereksiz gerilim yaşayabilir, Yengeç burçları ise alerjik reaksiyonlarla geçen bir hafta sonu yüzünden keyifsiz hissedebilir. Aslan burçları çocuklarının yabancı dil ödevleriyle uğraştığı için gerginken Başak burçları temizlik yapmak için evden çıkamayışına sinirleniyor. Terazi burçları her zaman alışveriş yaptığı marketin değişmiş raf düzenine söylenirken Akrep burçları beklediği ödemenin yapılmaması yüzünden kaş göz seğirmesi yaşıyor. Yay burçları kendi kararsızlıklarıyla kavga ederek hayli tuhaf davranıyorlar, Oğlak burçları ise dışarıdan sakin görünse de kafasının içindeki mütevelli heyeti çılgın kavgalar içerisinde. Kova burçları sürekli plan değiştiren arkadaşlar yüzünden kültür farkının önemi üstüne felsefi düşüncelere dalmış, Balık burçları da değişmeyen hayatının değiştirmek, değişen hayatını da değiştirmemek üzerine bir uğraşıya girmiş.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz