19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

3 Mayıs 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

3 Mayıs Cuma gününden merhabalar! Yürümeyen işlerin yürüyebilme ihtimaline tutunduğumuz günden selamlar. Canımız Tarkan’ın da şakıdığı gibi, insanız arada bir dengemiz şaşabilir.

Memlekette halkın sıkıntılarını dile getiren yöneticilerden iyimser söylevler işitebiliriz. Malta’da ise özellikle yüksek öğrenim, hukuk, ticaret gibi konularda adanmış bir gayretle yürürlüğe girmesi beklenen politikalar duyabiliriz.

Koç burçları yerde sağda solda para bulabilir, gözünü dört açarak gezinsin. Sonra da onu bir sosyal yardım kuruluşuna bağışlasın. Boğa burçları arkadaşlarından keyifli plan proje davetleri alsa da iş yerinin üstünde yarattığı mesai baskısı yüzünden uygulamaya koymakta zorlanabilir. İkizler burçları dönülmez akşamın ufku tadında bir gün geçirirken gerçekten ne kadar şanslı ve kısmetli olduğunu bir kere daha idrak edebilir. Yengeç burçları gün içerisinde dualarının ve niyetlerinin kabul olacağına lakin bunun için bazı krizleri atlatmaya gönüllü olması gerektiğine dair çılgın hisler duyumsayabilirken Aslan burçları güne sadece gönül değil parayla olan ilişkisini de gözden geçirme gereksinimi duyarak başlayabilir. Başak burçları sağlık konusunda özellikle bacak ve sinir rahatsızlıklarına dikkat etmesi gerektiği bir gün geçirirken kendinden çok başkalarını düşündüğünü gözlemleyebilir. Terazi burçları özellikle lenf/drenaj sistemlerini harekete geçirecek aktivitelere ağırlık vermesi gereken bir gündeler. Masraf kapılarını açık unutmuş da olabilirler. Akrep burçları gökyüzünün yerleşimleri sebebiyle başkalarının dertleriyle fazla haşır neşir olmak zorunda kalacak lakin bunu spor niyetine, keyifle, eğlenerek de hayatına çekebilir. Yay burçları heyecanlı aktiviteler planlarken ucuz atlatacakları ufak tefek kazalara açık bir gün içindeler, öte yandan Oğlak burçları da aynı şekilde trafikte temkinli olmalı, bir de ağzından çıkana mutlak surette dikkat etmeli bugün. Kova burçları gereksiz bir masraf yapmaktan son anda kurtulabilir ya da kasaya geldiğinde beklemediği bir indirim öğrenebilirken Balık burçları günü fiziksel sağlıklarına özen gösterme ihtiyacının ayyuka çıkışını gözlemleyerek geçirecekler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz