20.9 C
Malta
Salı, Mayıs 21, 2024
spot_img
spot_img

29 Şubat 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

29 Şubat Perşembe gününden merhabalar! Sezar ile Augustus’un çekişmesi yüzünden anca dört yılda bir gördüğümüz 29 Şubat cümlemize kutlu olsun. Bugün gökyüzü pek çoğumuzu inisiyatif almaya, adım atmaya, yol göstermeye itecek. Yolun başında şüphe edenleri de inançlı olmaya davet edecek. Ay çok mistik konuştum kız, özetle yediğin kazıklar sayesinde güçlendiğini unutma diyor işte.

Memlekette günün özelliğinden midir bilinmez tuhaf bir iyimserlik söz konusu, bunu kendi çıkarına kullanan kurumların indirim reklamlarını duyabiliriz. Malta’da ise eğlence sektörüne ve çocuklara yönelik gereksinimleri daha fazla göz ardı edemeyeceğimiz gündemler duyabiliriz.

Koç burçları ufak tefek sağlık sorunları için operasyon ihtimali ile bir araya gelirken, Boğa burçları ilişkilerinde yeni bir sayfa açma niyetindeler. İkizler burçları bilhassa üreme sistemi sağlığı konusunda temkinli olmalı. Yengeç burçları yepyeni bir gönül ilişkisinin arifesindeler. Aslan burçları mekan değişikliği yapma potansiyeli yaşarlarken Başak burçları stratejik düşünme üstüne atölyelere katılma ihtiyacı hissedebilir. Terazi burçları ekonomik anlamda kendilerine yepyeni bir sayfa açma hazırlığı içerisinelerken Akrep burçları tüm hayatlarını baştan yaratmaya hazırlanıyorlar. Yay burçları bilinç altlarını deşmek için yeni bir terapist arayışına girerlerken Oğlak burçları hayatın dinamizminde değişen planlarını gözden geçirerek yeni bir dört yıllık kalkınma planı içerisine girecekler. Kova burçları unvanlarını değiştirecek yeni deneyimler ile bir araya gelecekler. Balık burçları ise ruhsal tekamül yolculuklarının yeni bir aşamasına vardılar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz