15.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

29 Mart 2024, Günlük Burç Yorumları

29 Mart Cuma gününden merhabalar! İki inatçı keçi kendi aralarında hırs yaparken çobanın gelip ikisini de mezbahaya götürerek konuyu kapatması tadında bir gün içindeyiz. Fanatizm konusunda dikkatli olunulmalı.

Memlekette askeri anlamda hareketli bir hava olabilir, sınır ötesi çatışmalara yönelik konular siyasetin gündemine taşınabilir. Malta’da ise önceli senelerden daha uhrevi bir Paskalya kutlaması söz konusu olabilir, halkın kendini ritüellere adeta adadıklarını görebiliriz.

Koç burcu günün gerginliğini beklenmedik ödemeler üstünden tadabilirken Boğa burçları önüne gelene toslayabilecekmiş gibi görünüyor. İkizler burçları iş yerinde kavga etmeye hayli açıkken Yengeç burçları çocuklarının kalplerini kırabilirler. Aslan burçları elalem köyde gömü bulurken onların ellerinin boş gezmesine içerleyebilir, Başak burçları ise kardeşi ile kıyaslanmaktan bezebilir. Terazi burçları cüzdanlarının boş olduğunu aniden fark edebilirken Akrep burçları imajlarında alışılagelmedik bir değişiklik yapmaya yatkınlar. Yay burçları kuyusunun kazıldığını tatsız şekilde öğrenebilirken Oğlak burçları planlarının istediği gibi ilerlememesine sinirlenebilir. Kova burçları ebeveyn olma sorumluluğu altında ezilmiş hissedebilirlerken Balık burçları ise ettiği duanın istemediği şekilde tezahür ettiğini görerek şaşırabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz