20.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

28 Ocak 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

28 Ocak Pazar gününden merhabalar! Cuma ve Cumartesi’nin vurdumduymaz havasından sonra biriken sorumlulukların hiç olmadığı kadar net göründüğü bir güne gözlerimizi açtık. Ancak gökyüzündeki diğer yerleşimlerin güzelliği ile oluşan açı kalıbı ile gözünüzde büyüyen sorumlulukları aslında iç dengenizi yakalamak, yeteneklerinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Mesela ne zamandır başvurmak istediğiniz bir iş ilanı vardı da niyet mektubunu yazmaya mı üşeniyordunuz? İşte tam sırası. Ya da küçülmeye başlamış Ay’ın da yardımıyla perhize başlamak için gerçekten şahane bir gün.

Memlekette gündelik alışverişler diye evden çıkan hane halklarının bir çılgınlık yapıp yakın şehirlere kaçamak yapması olasıyken Malta’da ise Pazar cemaatine katılan insan sayısında milli ve dini duyguları koruma dürtüsü ile artış gözlenebilir.

Koç burçları öngöremediği bir takım tamir tadilat işleri ile uğraşsa da bu konuda kabiliyetli olduğunu fark ederek keyiflenebilirken Boğa burçları bir Pazar kahvaltısı eşliğinde tüm arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebilir. İkizler burçları evde izole kalıp şişmiş ruh halini dağıtmak için mesai yapma dürtüsüne engel olmaya çalışırken Yengeç burçları gezelim görelim kültürlenelim aktiviteleri ile keyifli bir Pazar günü geçiriyorlar. Aslan burçları kazanç kapılarına bir yenisini ekleyebilme potansiyeli içerisindeler, Başak burçları ise partnerleri ile muhabbeti arttırarak genel sağlıklarını iyileştirmeyi deneyimleyecekler. Terazi burçları biraz göz önünden çekilip dinlenmenin sefasını sürerken Akrep burçları özgüvenlerini yükseltecek yeni bir gönül ilişkisi arayışındalar. Yay burçları elde olmayan sebeplerden ötürü kendini eve kapatmak zorunda kalırken Oğlak burçları ise günü yeni yatırımlar yapabileceği alanlar hakkında okuyup bilgilendiği kaliteli bir gün geçiriyor. Kova burçları beden sağlıklarını sağlamlaştırmak için sportif aktiviteler deneyimlemeyi planlarken Balık burçları ise bugün arkadaş ortamında gönlünün aradığı ile tanışabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz