14.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 12, 2024
spot_img
spot_img

28 Nisan 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

28 Nisan Pazar gününden merhabalar! Bugün gözünüzü seveyim icat çıkarmayın, bilmediğiniz yerlere gitmeyin, kapağı açık gazoz içmeyin. Kimseyle din, siyaset ya da futbol gibi fanatikleşilebilecek tartışmalara girmeyin. Ortalıkta gezip gördüğünüz yerleri yalnızca bilgi ve kültürü geliştirmek için paylaşın, nispet için yapmayın gözünüzü seveyim.

Memlekette bugün nifakçı enerji o kadar sinsi ki bunu fark edebilmek için hayli büyük resmi görebilmek gerek. Malta’da ise yöneticileri zora sokacak hayli sıkıntılı, nifakçı ve sinsi bir atmosfer var. Özellikle kolluk kuvvetlerinin ayrımcılık yapıyor olduğuna dair haberler duyabiliriz.

Bilhassa bugün İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları için ağır bir gökyüzü var. Dünün ağır enerjiler el yükselterek coşkuyu arttırmaya devam ediyorlar. Kendinize dikkat ediniz. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları bu bağlamda nispeten güvenli limandalar lakin Boğa, Aslan, Akrep ve Kova dörtlüsü aşırı değişken enerjilerin kol gezdiği ortamlarda düzenlerini bozacak meseleler ile karşı karşıya gelmeye hayli müsaitler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz