22.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

27 Ocak 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

27 Ocak Cumartesi gününden merhabalar! Paylaşılan planların “ne gerek var”cılar tarafından nazara tutulabileceği bir gündeyiz. Bu yüzden gösteriş merakına yenik düşmeyen, ketum olabilen kazanır. Ayrıca keskinleşen Güneş/Jüpiter karesi sebebiyle bireyselliğimiz ve gelenekselciliğimiz arasında çatışma yaşayabiliriz. Bilhassa akşam saatlerine doğru eğer içinizden bir hayır işlemek gelirse bu dürtünüzü bastırmayın. Hayat size kibrinizi yenmeniz için destek olmaya çalışıyordur.

Memlekette siyasi otoriteler ve askeri konular öne çıkarken nifak yaratmak isteyen enerjiler yoğun seyredecektir. Öte yandan Malta’da akşam üzerine doğru “ucuz yırttık” temalı ufak tefek kaza açıları söz konusu. Kalabalık eğlence ortamlarında temkinli olunmalı.

Koç burçları bugün yaratıcı yanlarının kuvvetli olduğunu sezseler de dolduruşa gelmeye açıklar, Boğa burçları ise önümüzdeki yazı hedef bilerek fiziksel görünüşlerinde değişikliğe gitmenin artık bir zorunluluk olduğunu düşünüyorlar. İkizler burçları arkadaşları yüzünden kafa bulanması yaşayabilir, ayıp olmasın yaklaşımıyla kendini bir şeyler yapmak zorunda hissedebilir. Öte yandan Yengeç burçları geçen dolunaydan bu yana hâlâ ay sonunu nasıl getireceğinin derdine düştüğünden kimsenin hatırına hareket edemeyecek kadar keyifsiz hissediyor olabilir. Aslan burçları valla milletin nazarına geliyor bak söylemedi demeyin, sosyal medyadan biraz uzak durmaları yerinde olacaktır. Başak burçlarının dolunayın ağırlığından kurtulmalarına az kaldı, hazır kimsenin yüzünü görmek istemez bir haldeyken kendilerine güzel bir kitap kahve keyfi yapabilirler. Terazi burçları yaratıcılıklarını besleyecek meditatif çalışmalar yapmak istese de istikrar konusunda kendilerini geliştirmek için biraz daha gayret göstermeliler. Akrep burçları aileden gelen baskı neticesinde yeni birisi ile tanışsa da umulmadık randıman yakalayabilirler. Yay burçları ise dolunaydan gelen etkiyle Piri Reis gibi gezmeye devam ederken ruhani anlamda da kendilerini besleyecek eğitimler/kurslar arayışı içine girebilirler. Öte yandan Oğlak burçları hariçten gelen kaynaklarını arttırmak adına yeni nesil yatırım araçları üstüne kendini geliştirmek zorunda olduğuna dair bir iç sıkışması sezebilir. Kova burçları içinde bugün medeni durumu değişen çok olur bak, söylemedi demeyin. Balık burçları ise gün boyunca ifade kabiliyetlerinde sıkışma, kendilerini anlatmada zorlanma, hayal ettiği kadar yaratıcı olamama gibi durumlar deneyimleyebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz