19.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

26 Mart 2024, Günlük Burç Yorumları

26 Mart Salı gününden merhabalar! Tutulma ertesinde 26 Mart Salı gününden merhabalar! Tutulmaya doğru aranızda ödem toplayanlarınız olduysa endişelenmesinler, Ay küçülmeye başladıkça rahat edecekler. Bugün çöpçatan, arabulucu, düğün evi tefçisi ölüm evi yasçısı tadındayız. Tutulma ile kurtulmaya niyet ettiğiniz, tövbe etmek istediğiniz, ikinci bir şans talep ettiğiniz, kendinize şifa aradığınız konular varsa eğer bugün aksiyon almak için tam sırası.

Memlekette iktisadi bağımsızlığımızı ve politik tanınırlığımızı kuvvetlendirecek çalışmalara yönelik yatırım haberleri ya da yeni vize anlaşmaları duyabiliriz. Malta’da Paskalya ile beraber hayli yüksek bir dini yaklaşım söz konusu olabilir, huzur evleri konusunda yeni bir gelişme gündeme gelebilir.

Koç burçları ikili ilişkiler konusunda kendilerini hayli iki arada bir derede kalmış hissedebilirlerken Boğa burçları enerjilerini bölüp de her yere yetişmek zorunda kaldıkları için kendilerini yalnız hissedebilirler. İkizler burçları aslında kendilerini hayli yaratıcısı hissetseler de kararsızlıkları yüzünden aksiyon alamıyorlar, Yengeç burçları ise aile içindeki dengeleyici olmaktan yorulabilecekleri bir gün içindeler. Aslan burçları tüm günü nabza göre şerbet vererek geçirmek durumunda kalacağa benziyor. Başak burçları ise evdeki ve çarşıdaki hesap arasında kalmışlar. Akrep burçları kuyusunu kazan kişiler listesinde finale kalanlar arasında kalmış, Yay burçları ise arkadaşlarının kalbini kırmakla kendi planlarını yapmak arasında gel git yaşıyorlar. Oğlak burçları aynı anda iki mesleği idare etme hırsları yüzünden yorulmuşken Kova burçları okumak istedikleri kitaplar konusunda hayli tatminsiz hissedip tüm günü sosyal medyaya gömebilirler. Balık burçları ise günü kendilerince sırat köprüsünden geçer gibi stresli yaşıyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz