20.9 C
Malta
Salı, Mayıs 21, 2024
spot_img
spot_img

25 Şubat 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

25 Şubat Pazar gününden merhabalar! Dolunayın “içime doğdu” hali bugün de hayli aktif. Berat Kandilini kaçırdıysanız üzülmeyin, dualarınız bugün de yerini bulur. Lakin isteyecekleriniz için hayatınızın alt üst olabilme ihtimalini de göz ardı etmeyin derim. Hayattan tat alma dürtümüz tavan yapacağı için bugün tatlıya düşenlerimiz çok olacaktır.

Memlekette dini otoritelerden hayli beklenmeyen söylevler, uluslararası camiada hiç aklımıza gelmeyen kişilerce temsil edilmemiz söz konusu olabilirken Malta’da köklü mevzuat değişiklikleri yürürlüğe girebilir.

Koç burçları gündelik hayatın koşturması içinde kendini hiç dinleyemediğini fark edip biraz sakinlemeli. Boğa burçları ise hayatlarındaki her şeyin derli toplu olduğuyla övünürken manevi yanını eksik bıraktığını görmeli. İkizler burçları ne tür zorluk yaşarlarsa yaşasınlar ailelerinin en büyük öğretmenleri olduğunu hatırlamalı. Yengeç burçları ise eleştirel üsluplarıyla en çok kendilerini yaraladıklarını idrak etmeli. Aslan burçları maddi anlamda göz göre göre yanlış kararlar alma sebeplerinin aslında kendi özgüven dengesizikleri olduğunu fark etmeli. Başak burçları mükemmelliyet arayan hallerinin aslında dip dalga bir kibirden kaynaklandığını görmeli. Terazi burçları orta yolu bulacağım derken kendi kendini esarete ittiğini anlamalı. Akrep burçları kurduğu planların sürekli bozulma sebebinin güce olan kronik tutkusundan kaynaklandığını idrak etmeli. Yay burçları kariyerden tatmin olamama sebeplerinin özgürlük arayışı olduğunu kabullenmeli. Oğlak burçları bilgiye olan düşkünlüğünün zayıf görünmekten korkma dürtüsü olduğunu bilmeli. Kova burçları yaşadığı sağlık krizlerinin aslında sezgilerine kilit vurmaktan kaynaklandığını görmeli. Balık burçları ise aynada bakınca gördüğü kişi ile hayatına çektiği partner arasında bir fark olmadığını artık kabullenmeli.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz