26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

24 Şubat 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

24 Şubat Cumartesi gününden merhabalar! Geldi mi yine dolunay? Geldi valla. Öncelikle muhtevası gereği çenemiz epey düşük. Dedikodudur, gıybettir, boş konuşmalardır, onu yereyim derken kendi başına çektiğin olaylardır… Daha neler neler?

Başta hemen şunu söyleyeyim enfeksiyona, bilhassa cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara hayli yatkın bir gökyüzü mevcut. Bunun dışında kişinin sözle kendi kendini zehirlemesi, şeker niyetine içilen ağrı kesicilerden gelen rahatsızlıklar, kandırılma/aldatılma/dolandırılma aracılığı ile tacize giden olayların enerjisi epey yüksek. Ancak diline, zihnine, isyankar yanlarına hakim olabilenler tuhaf eşzamanlılıklar fark ederek bu hengamenin içinden ister arkadaşın, ister işin, ister eşin olsun bir şekilde hatta belki toplumun henüz alışkın olmadığı tuhaf, fütüristik bir çözüm ile çekip çıkarılırsın.

Bu dolunay pek çoğumuzun ayağını kaydıracak ve dengesini bozacak, orası kesin. Ayağınızın kaymasına değil de bir sonraki adımınızı nereye koyduğunuza odaklanırsanız işte o zaman şansı ve keyfi cebinize koyarsınız. Tabii bu o kadar kolay olmadığından önce ayağımızın nasıl kayabileceğine bir göz atalım. Bu dolunay ile esneklik göstermemiz gerekecek durumlar ile yüzleşeceğiz. Köpek ısırıkları, köpek saldırısına açık bir dönemde olacağız ya da sadakatin fanatikleşmesinden ötürü zarar görenleri seyredeceğiz. Ani ve erken evlilikler; aldatılma ve kumalık konuları dolunay ile coşabilir. Bununla birlikte toplum baskısı ile hamile kalmaya karar verenler de çok olur. Ayrıca bölgesel anlamda Çerkesler ve Gürcistan ile alakalı olduğundan burayla bağlantısı olan olaylar duyabiliriz.

Başkalarından kazanılan gelirin dilimize vuracağı dolunay etkisi boyunca kimileri güzel kazançlar elde ederken kimileri de “Hani bana?” diye ağlayabilir. Balık ve Yengeç üçlüsü bu anlamda en çok gülen tarafta seyrederlerken Başak ve Oğlak biraz daha ikincil planda kalıyorlar. Akrep, Boğa ve Aslan’ın planlarını Kova burcundaki gezegenler bozabilirken İkizler ve Yay burçları bu etkilerin en çok zorlananları arasında. Terazi’nin de payına güzel şeyler düşebilirken ne artan ne de eksilen ise Koç burcu olacak gibi görünüyor. Bu kazançların sanatsal faaliyetlerden, eğitimlerden, çiçekçilik işlerinden ve el becerilerinden gelmesi hayli olası. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki kimileri hayalinin ötesinde gelen kazançları nasıl değerlendireceğini bilemeyerek de gelen enerji akışını kapatmaya çok yatkın olacak. Elbette haritalar sadece Güneş burcundan ibaret değildir. Başak olup kendini Aslan gibi hissedenler, Yay olup Akrep burcunu okuyunca kendisi için daha doğru tespitler yakalayanlar bu nedenle çoktur.

Bir diğer etkide din ya da herhangi başka bir fanatik görüş etrafında tarikatlaşmış kurumlardaki cinsel skandallar, bunların toplumu hayli hayrete düşürecek ritüelleri, bunun üstünden edindikleri kazançlar duyabiliriz. Sadomazoşist yaklaşımlar ya da bu yönde çıkacak film, kitap, diziler gündemimize bomba gibi düşebilir. Günahkarlıkla ilişkilendirilen bu yapı geçmiş yaşamlarınızda yediğiniz naneleri önünüze getirebileceği gibi sonraki hayatlarınızda size musallat olacak günahlar işlemeniz için zemin hazırlayacak. Bu sebepten ötürü de zihin berraklığı çok önemli. Geçmiş hayatlarında hakkı yenenler ise bu dolunay eşliğinde omuza iki pıt pıt vurularak bir hak ediş görebilir. İnsan-ı kamil yolunu gecenin aydınlığı ile seçebilenler şanslı olacaklar.

Bunun dışında bütünün hayrına yapılan feragatler ki buna can da dahil söz konusu olabilir. Bu dolunay etkisi ile şehitlik mertebesine çıkanları ya da halkın üstünde unutulmayacak bir iz bırakarak aramızdan ayrılanları duyabiliriz. Özellikle İran ile bağlantılı çalışan bu yerleşimler sebebiyle bu bölgeden gelecek haberler duyabiliriz.

Rüyalarında ölümü ya da sevdiklerinin öldüğünü görenler olabilir. Korkmasınlar. Ömrüne ömür eklendiğini elbette Allah bilir lakin Berat Kandiline de denk gelen bu dolunay ile bilinçaltınıza kodladığınız korkulardan, baskılardan, sorumluluklardan, aile büyüklerine yönelik sıkıntılardan azat edilebilirsiniz. Medyumik sezgilerin hayli yüksek olacağı bu özel gün boyunca astral seyahate çıkanlarınız bile olabilir.

Daha daha ne var dersek; sağlık, tarım, ilaç konuları hayli aktif. Hizmet sektörü yukarıda bahsettiğim olayların doğruca göbeğinde olacak. Şirketlerin İnsan Kaynakları departmanları değişikliğe gitme ihtiyacı hissedebilir. Evcil hayvanlarımızın sağlığı ile daha fazla ilgilenme ihtiyacımız doğabilir. Enfeksiyon etkisi yüksek olduğundan dolunayla beraber kendimiz de hasta olabiliriz.

Tüm bunların yanında bu dolunay aslında sezgilerimizi, telepatik yeteneklerimizi, medyumik yanlarımızı öne çıkarmaya imkan tanıyan, arızalı gündemlere rağmen kendi içinde şanslı bir dolunay. Kendimizden yaşça ya da deneyimce ileri olan insanlardan beslenmemizi kolaylaştıracak. Bilhassa erkeklerden zarar görmüş, bu yüzden kariyerine odaklanıp güç sahibi olmuş baskın kadınların şanlı dolunaydır bu dolunay.

Ek olarak da söyleyelim ki konservatuvar, güzel sanatlar, eğitim kurumları, tabiat ve doğa bilimleri ile uğraşan kurumlar, botanik bahçeleri, tıbbi kurumlar yine bu dolunayın kapsamında olacak.

Memlekette aslında nispeten olumlu bir hava esiyor, sanki her yerin aydınlık olmasının bilincindeymiş gibi insanlar bir temkinli ve dikkatli davranıyor olabilirler. Bilhassa eğitim, öğretim, ticaret, lojistik meseleler üstünden etkilenecek olan ülkemiz yapıcı iç ve dış politikalar sayesinde bir miktar rahat bir nefes alabilirmişiz gibi görünse de çok da yayılmamıza müsaade etmeyecek. Yine bu dolunay ile arabulucu rolü üstlendiğimiz gündemler de söz konusu olabilir.

Maltada ise eğlence sektörünün ve anne/çocuk sağlığının verimliliği üstünden gündemler yaşanırken yeni mevzuatlar ile gündeme gelen evrak ve bürokratik süreçler üstünden kazanç sağlamaya yönelik girişimler halkın tadını fazla kaçıracak gibi görünüyor. Fanatik yaklaşımların hız kazanacağı bu dolunay etkisi ile milliyetçi söylevlerde artış gözlemlenebilir.

Tüm bu etkilerin toparlanmasını gerektirecek adımı attıracak etki ortalama 2-3-4 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Kadınların taç uğuruna birbirine girmesinin olası olduğu bu gökyüzü etkisi altında güzellik yarışmalarını takipte kalmak lazım 😊

Koç burçları gündelik angaryaların sürekli kendi sorumluluğu altında olmasından kendini yıpratabilirken Boğa burçları gönül işlerinde onlara epey baş ağrısı getirecek partnerler seçmeye yatkın bir ruh hali içinde olacaklar. İkizler burçları evde dekorasyon değişikliği yapma ihtiyacı hissederlerken Yengeç burçları bu dolunay sebebiyle çene düşüklüğü, okumaya iştah, sürekli bir harekette olma haliyle deneyimleyecekler. Aslan burçları kazanç anlamında şansının dönmeye başladığını hissedebilir. Başak burçları ise eşlerinden edindikleri özelliklerini görmek için bu dolunaydan faydalanabilirler. Terazi burçlarının rüyalarını yazması kesinlikle tavsiye edilirken Akrep burçları isyankar etkileri bertaraf edebilirse aslında epey yaratıcı ve sevgi dolu bir dolunay deneyimleyecekler. Yay burçları hayatlarına çekidüzen verme sorumluluğunu yoğun bir şekilde hissedecekleri bir dolunay yaşayacaklar, Kova burçları ise ailelerini büyüten düğün dernek gibi ortamlarda boy göstereceğe benziyor. Balık burçları ise dışarıdan gelecek baskılar ile dış görünüşü de dahil gündem değişikliği yaşamaya hazır olsunlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz