21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

22 Şubat 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

22 Şubat Perşembe gününden merhabalar! Yeniden kolları sıvamaya hazır mıyız? Tatsız deneyimler üstünden de gelse yeni bir maceranın eşiğinde olabiliriz. Göz rahatsızlığına açık bir günde olduğumuz gibi size açık açık gösterilen şeyleri göremediğinizi de hissedebilirsiniz.

Memlekette ekonomik gidişata yönelik güvenin sarsılmaması için her türlü uğraşı ve gayrete ihtiyaç duyulan bir gün yaşanırken, Malta’da ise kumar ve şans oyunlarından gelen gelirin azalmasını yabancı dil eğitimleri ve dershane gibi kurumlara yapılan destekler ile kapatmaya yönelik çalışmalar görebiliriz.

Koç burçları nereden geldiği belli olmayan harcama yapma dürtülerine engel olabilirlerse aslında keyifli ve yaratıcı bir gün geçirmeye adaylar. Boğa burçları ise hayatlarında evden kariyere kadar köklü değişiklikler yapma kararı almak durumunda kalacağa benziyor. İkizler burçları rüyasında gördüğü yere gitmek için rota planları yapmaya başlarken Yengeç burçları ise gelir gider dengesinde deneyimleyeceği aksaklıklar yüzünden bütçe planı yapma zorunluluğunda kalabilir. Aslan burçları hastalanmaya açık bir seyir halinde olduklarından mutlaka kendilerine özen göstermeli, kendilerine özen göstermedikçe kariyeri de ilişkilerini de idare edemeyeceklerini bilmeliler. Başak burçları yaklaşan dolunaya doğru kendi kendilerini hasta etmek, egolarını ezmek ve değersiz hissetmek adına epey ağır bir enerji altındayken Terazi burçları aslında planlarda gerçekleşen tatlı değişikliklere rağmen görece keyifli bir gün geçirmeye aday nadir burçlardan bir diğeri. Akrep burçları “bitmeyecek mi bizim çilemiz?” diye haykırmaya devam ediyor olabilir, bugün üzülerek söylüyorum ki sizin için biraz ağır geçebilir. Yay burçları ise sorumluluklarını yaymaz, disipline olmayı başarırsa aslında onlar da bugün zihnini ve idrakini biraz daha genişletebileceği keyifli bir gün geçiriyor. Oğlak burçları ise bankacılarla/sigortacılarla/tefecilerle epey muhatap olduğu bir gün geçirecek. Kova burçları zaten günün en kısmetli burcu, durduk yere eşiyle annesi arasında kalabilir. Yahu bu kaç etti bu yıl boyunca, öyle değil mi? Balık burçları ise beklenmedik sağlık sıkıntıları yüzünden hayatı yaşama ritmini daha da yavaşlatma gereksinimi yaşayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz