18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

22 Ocak 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

22 Ocak Pazartesi gününden merhabalar! Haftaya zorlu etkiler altında başlarken bir de Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay etkisi ile Pazartesi sendromunu doruklarda yaşıyor olabilirsiniz. Üzülmeyin, münecciminiz yanınızda!

Değer duygumuzu yükseltmek, kendimizi önemli hissetmek pahasına biraz hırslı hissetmeye yatkın olduğumuz bir gündeyiz. Başarılı olmak, zirvede olmak için çaba, tutku, takıntı ve hedef odaklılık gibi konular gün boyunca gündeminizde olacaktır. Hava elementindeki yoğun baskı sebebiyle çenemiz düşebilir, zihin kapasitemiz hareketlenebilir, kendimizi türlü türlü senaryolar, planlar, programlar kurarken bulabiliriz.

Günlük etki memlekette bol gıybet, dedikodu, asparagas haber rüzgarları estirerek halkın iştahla konuşturacak gündemler yaratırken Malta’da ise yaklaşan dolunayın da etkisi ile kadınların gergin hissedebileceği bir enerji alanı hakim.

Koç burçlarına gün boyunca dolandırılma, kandırılma, evrakta eksiklik, sahtecilik vs konularında temkinli olmaları tavsiye edilirken Boğa burçlarının aldıkları yatırım kararlarının önünü arkasını sıkı sıkıya kontrol etmeleri gerekmektedir. İkizler burçları kendilerini değerli hissetmek adına kapris üstüne kapris yapabilme potansiyeline sahipken Yengeç burçları kendilerini halsiz, keyifsiz, nazara gelmiş gibi hissedebilirler. Aslan burçları dost meclisinde popüler olma kaygısı yaşayabilir, Başak burçları ise performanslarının yeterince takdir görmesi için hırs yapabilirler. Terazi burçları gezip gördükleri yerler ile caka satarken Akrep burçları bilhassa kredi, borç, vergi gibi meseleler yüzünden baş ağrısı çekebilir. Yay burçları gönül ilişkilerinde avlayan ve avlanan gelgitleri yaşarken, Oğlak burçları bilhassa değişken hava şartları sebebiyle ciğerlerini üşütmemeye dikkat etmeliler. Kova burçları yirmi yıllık önemli bir döngüye başlayarak üretim kabiliyetlerini geliştirecek yeni hobi arayışına girebilirken, Balık burçları aidiyet konusunda yaşadığı eksiklikle kariyerine dört elle asılma ihtiyacı hissedebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz