16.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
spot_img
spot_img

22 Nisan 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

22 Nisan Pazartesi gününden merhabalar! Bu hafta Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece dolunay var. Meali şu günlerde şişim şişim şişebiliriz, gerim gerim gerilebiliriz. Hele bugün herkesin derdine yetişmeye niyetlenip kavgaların ortasında kalabiliriz.

Memlekette diplomatik meselelerin, dış politika ve sınır güvenliğinin hayli önemli bir seviyeden değerlendirileceği gündemlerle mücadele etsek de anamızın duası, Anadolu’nun ruhu adına korunacağız. Malta’da ise ülkenin prestijini ve uluslararası ilişkilerini temel alan önemli altyapı projelerine imza atılabilir.

Koç burçları günü kimseyle anlaşamazmış, derdini söyleyemezmiş, sürekli yanlış anlaşılırmış gibi hissederken Boğa burçları günü türlü türlü ağrılar içinde geçirebilir, özellikle vücut dengesi konusunda çok da verimli bir gün geçirmeyebilir. İkizler burçları çocuklarının/sevgililerinin kaprisleriyle mücadele etse de yaratıcılıklarıyla gururlanabilirler, Yengeç burçları ise ev ve iş dengesini yitirmek üzereler. Aslan burçları politik cümleler kurmak zorunda kalacakları ortamlara girmek üzereyken Başak burçları ise yaşadığı krizler yüzünden özgüvenini yeniden tanımlamak durumunda kalabilir. Terazi burçları eşinin şikayetlerine rağmen gözünü aynadan ayırmayıp kendine hayran hayran bakma devam ediyor, Akrep burçları ise özellikle ilişkiler konusunda yaşadığı beklenmedik şoklar yüzünden kendini izole hissedebilir. Yay burçları arkadaşlarının hayallerine kendini çok kaptırabilir, öz benliğini sorgulayabilirken Oğlak burçları edinmek istedikleri unvanlar yüzünden evde kimin ne yediğini bile unutmuş, çiçekleri öldürmüş, çöpleri bile atmayı unutmuş. Kova burçları dengesizleşen aile hayatlarını bir takım felsefi düşünceler ile sağaltmaya, anlamlandırmaya, kolaylaştırmaya çalışırken Balık burçları ise bugün su tüketimlerini ve böbrek aktivitelerini takip etsin, tatsız bir taş/kum haberi alabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz