29.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img
spot_img

22 Mayıs 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

22 Mayıs Çarşamba gününden merhabalar! Güne beklenmedik bir kindarlık, intikam dürtüsü, içimizde tuttuklarımızı birer birer dışarı bırakma ihtiyacı ile başlayabiliriz. Kendimizi giderek iletişim kurmanın ne mühim iş olduğunu sorgularken bulacağız.

Memlekette ya benimsin ya toprağın anlayışı yüzünden bugün gözyaşı dökebiliriz. Malta’da ise deniz kazalarına, gaz zehirlenmelerine, uyuşturucu meselelerine yönelik konular gündeme geleceğe benziyor. Özellikle siyasi ve sanat anlamında yaşlı kadınlara yönelik bir beklenmedik gerginlik ya da vefat haberi duyabiliriz.

Koç burçları gün boyunca özelllikle sağlık açısından kendilerine dikkat etmeli, ufak tefek ağrı/sızı gibi deneyimleri söz konusu olabilir. Boğa burçları günü “siz hepiniz ben tek” yaklaşımıyla kucaklarken İkizler burçları günü evcil hayvanının bakımı için dahil olduğu topluluklar ile iletişim kurarak geçirebilir. Yengeç burçlarının antenler açık, açık olmayanların da açmasını gerektirecek kariyer üstünden deneyimler gelebilir. Aslan ve Kova burçları yaşanan Boğa halayı yüzünden hayli gergin bir hayat sürüyorlar, bugün tüm bunların üstüne biraz tüy dikebilir. Sakin kalsınlar. Halay bitmek üzere, pasta yakında gelecek. Başak burçları tepesindeki disipline edici angaryalara rağmen aslında görece yapıcı bir gün geçirdiği için kendisini alkışlıyoruz. Terazi burçları ise eşlerinin gelirini kendilerine dert etmiş gibi görünüyorlar. Akrep burçları da sağlık konusunda temkinli olması gereken burçlar arasında, dolunaya doğru nedensiz baş ağrıları çoğalabilir. Yay burçları kimselere çaktırmadan yaptığı sevgili ile kaçamak yapma planı kurarken Oğlak burçları arkadaşlarını eve davet etmek istediği için anneden terlik yiyebilme riski ile karşı karşıya görünüyor. Balık burçları ise olağan telaş ve gerginliklerine ilahi bir yardım eli, Hızır misali bir destek görecekler bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz