20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

21 Nisan 2024, Pazar Günlük Burç Yorumları

21 Nisan Pazar gününden merhabalar! Ortaklıkların bittiği, birlikteliklerin sonlandığı, herkesin kendi cebine ne koyduğunun derdine düştüğü günde şer gibi görünen hikayelerin ardından nur topu gibi hayırların görüneceği gündeyiz. Üzülmeyin, her şey mükemmel bir güzellikte ilerliyor. Bugün bizlere 25 Mart ve 8 Nisan’da vaat edilen kaderi kucaklatacak gün. Hepimizin hayrına olsun.

Memlekette eğlenmek için çıkılan eğlence dönüşü evde bekleyen babayla diplomatik sohbetlerin yapılacağı türden bir gökyüzü var. Ergen ve ergen takılanlara buradan haber vereyim. Malta’da ise yöneticilerin üstündeki baskı giderek yükselirken sivil toplum örgütlerinden gelen bir haber ile dikkatler dağılabilir.

Bu çılgın kavuşumlu günde Koç burçları doğruca maddi kaynaklarını yakından etkileyecek bir konu ile karşılaşırken Boğa burçları aldıkları tüm kiloları bir günde verebilir belki. Belli olmaz, Uranüs bu. İkizler burçlarına evren daha ne kadar “yahu koruyorum seni işte” mesajı göndersin? Valla koca evreni yıldırdı. Yengeç burçları bildiği tüm hayalleri unutup yeni bir sayfa açmak üzere. Aslan burçları kendine dair bildiği tüm kimliklerini yeniden inşa etmek durumunda kalabilir. Başak burçları daha önce aklına hiç gelmemiş bir yüksek öğrenim için kolları sıvayabilir. Terazi burçları eşlerinin gelirinde beklenmedik bir iyileşme deneyimleyecekler. Akrep burçları bildiği tüm ilişki kurallarını çöpe atıp yeniden birisiyle tanışmanın ve anlaşmanın ne demek olduğunu öğrenmeye hazır olsun. Yay burçları sağlık konusunda “Aaa” diyeceği yeni yöntemlere denek olmaya niyetlenebilirken Oğlak burçları aileye bereketiyle gelecek bir sürpriz misafirle karşılaşabilirler. Kova burçları aile kökleri ile alakalı hiç aklında olmayan yeni bilgiler öğrenmeye aday, Balık burçları ise kardeşlerinin doğumda hastanede karıştığını öğrenerek şok olabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz