16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

21 Mart 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

21 Mart Perşembe gününden merhabalar! Konu özgüvenimizi, kazancımızı, yaratıcı zekamızı etkileyen meseleler olunca nasıl da aslan kesildiğimiz gündeyiz. Kendimizi biraz öngörülü hissetsek de bunu kendi çıkarımız için nasıl kullanacağımıza kafa yoruyoruz. Özetle kim kimin üstüne basarsa günü. Ayrıca bugün ve yarın kalp sağlığımıza özen göstersek iyi olur.

Memlekette tanınmış kişilerin aniden ebediyete uğurlandıkları haberini alabiliriz. Halk ise bol dualı, eğlenmeli, çalmalı, söylemeli etkinlikler ile bir araya gelmeye yatkın görünüyor. Malta’da bugün ve yarın hayli gergin ve arızalı olacak. Bilhassa 2 yıl önceki gündemler yeniden su yüzüne çıkabilir.

Koç burçları çoluk çocukla uğraşmaktan artık yorgun düşmeye başlamışken Boğa burçları evden tartışmalı bir koşturmayla çıkmış olabilir. İkizler burçları kardeşleriyle kıyafet savaşı verdikleri bir gün geçirirlerken Yengeç burçları beklenmedik ödemelere bütçe çıkmak zorunda kalabilir. Aslan burçları iş yerinde kendini göstermek için fazla itici davranabilirken Başak burçları ise çok bilmişlikleriyle herkesi kendinden soğutmaya aday. Terazi burçları yaratıcı hayalleri sayesinde herkesi kıskandırırken akşam evde yemek olmadığının farkında değil. Akrep burçları ise havaya kalkmış Zodyak sakinlerini yerine oturtmayı kendine görev edinmekte. Yay burçları gezdikleri yerlerle böbürlenirken birikmiş işleri yüzünden patrondan azar işitebilir. Oğlak burçları ise piyasalarla ilgilenmekten kendinden geçtiğinin farkında değil. Kova burçları da evde gerginlik yaşayan Zodyak sakinlerinden, Balık burçları ise uğraşması gereken onca iş varken adeta akan ilham dolu fikirleri nereye yazacağını şaşırmış halde.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz