26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

2021-2022 eğitim yılı ücretsiz okul servisi kayıtları başladı

2021-2022 yılında kilise okulları ve bağımsız okullara gidecek tüm öğrenciler için ücretsiz okul servisi kayıtları başladı. Malta hükümeti tarafından işletilen ücretsiz okul servisi programında yetkili hizmet sağlayıcılardan olan Coop Services, kayıtların başladığını duyurdu. Duyuruda bütün bölgelerin kapsandığı ve hizmette öğrencilerin evden alınmasının garanti edildiği belirtildi.

Malta’da okul taşımacılığı firmalarından Coop Services, duyuruda ayrıca Covid-19 salgınındaki önlemler kapsamında araçlarında buharla dezenfektasyon yapıldığını vurguladı. Şirket, bünyesinde 350’den fazla araç bulunduğunu belirterek, hem bakım hem de temizlik yönünden yüksek bir standardı sürdürdüklerinin altını çizdi.

Pandemi sürecinde hem öğrencilerin hem de servis şoförlerinin güvenliğine öncelik verdiğine değinen şirket, “Filomuzun kapsamlı bir buharla temizleme (fümigasyon) programına başladık ve tüm minibüslerimizin haftalık olarak fümigasyona tabi tutulmasını sağladık.” bilgisini verdi.

Şirket politikalarının, araçların filolarının modernizasyonunu yüksek seviyede tutmak olduğunu vurgulayan şirket, “Tüm okul ulaşım araçlarımız tüm gerekliliklere uygundur ve Transport Malta tarafından okul çocuklarını taşımak için onaylanmıştır.” diye kaydetti. Tüm operasyonlarının Oormi’deki son teknoloji ürünü lojistik merkezlerinden yürütüldüğünü vurgulayan şirket, “Kaliteli hizmetlere ve standartlara olan inancımız, bu alandaki 30’dan fazla deneyimle birleştiğinde, bizi okul taşımacılığı sektöründe lider yapıyor.” diye belirtti.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz