14.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

20 Nisan 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

20 Nisan Cumartesi gününden merhabalar! Doğum gününüz kutlu olsun Boğalar! Sayenizde hepimiz yiyip içip dünyevi keyfin neye benzediğini öğrenmiş olduk. Boğa burcunun yeni havası gökyüzünün beklenmedik kısmetli sürprizler yerleşimine güzel bir destekle geliyor. Bilhassa 19-31 Mart civarında fiiliyata koyamadığınız fırsatlar olduysa onlarla yeniden kavuşabilme ihtimaliniz olabilir.

Memlekette sınır harekatları, ekinlerin verimi, hizmet/eğitim/sağlık sektörlerinin önemi üstüne mühim bir gündem göreceğiz gibi görünmekte. Maltada çocuklara, kumarhanelere, sanatsal faaliyetlere önemli yatırımlar yapılabilirken hayli yüksek bütçeli bir filmin de burada çekileceğine dair haberler sinema severleri heyecanlandırabilir. Figüran yarışları yükselebilir. Özellikle sağlık ve hizmet sektöründe çocuk yardımı konusu yeniden değerlenebilir.

Koç burçları kendilerine verdikleri sözleri tutmayı ihmal ettiklerini fark edecekler. Boğa burçları tarzlarında alışılmışın dışında bir değişiklik yapmak için çocuklarından akıl alabilirler. İkizler burçları tüm günü evi temizleyerek geçireceği için kaybettiği eşyaları bulabilme potansiyeli taşıyor. Yengeç burçları ise düğün dernek sezonunu beklenmedik bir şekilde açmak üzere. Aslan burçları geçen gün aldığı kariyer teklifi sebebiyle dolabını değiştirmeye başlamış, Başak burçları ise dünyayı görmek için daha önce hiç gezmediği yerleri araştırmaya koyulmuş ama çamaşır suyunu kabin bagajına nasıl koyacağını düşünüyor. Terazi burçları gergin haberci rüyalardan uyandığı bir hafta sonu geçirirken Akrep burçları sosyal çevrelerinin değişeceği bir taşınma planı içine girmişler. Yay burçlarının hane halkı nüfus sayısında artış gözlemlenebilir. Oğlak burçları için dün demiştim bugün de diyorum, valla sizden kıyağı yok. Kova burçları kredi çekip evi tadilata sokmaya niyetlenebilir. Balık burçları da eşlerinin verdiği tavsiyede haklı olduklarını istemeyerek olsak kabul etmek zorunda kalabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz