20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

2 Şubat 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

2 Şubat Cuma gününden merhabalar! Nihayet hafta sonu geldi ama içimizde hafta bitmemiş gibi bir şüphe var nedense. Yersiz iç şişmeler, çok konuşmalar ya da sohbete katlanamamalar. Büyülü haftanın etkisi yavaş yavaş sona ererken içimizde çatışan bir şeyler olduğunu, çekip gidesimizin geldiğini, arada kalmaktan yorulduğumuzu hissedebiliriz. Yine de başlanılan işlerin istikrarla ilerleyeceğinden şüpheniz olmasın. Geçen günkü dolunayın sürprizleri de cabası.

Memlekette sanatçıları, sporcuları, gençleri ve/veya yönetimi doğrudan ilgilendiren bir Cumhurbaşkanlığı söylevi söz konusu olabilirken, Malta’da kumar ve şans oyunları aracılığıyla getirilen kazanç ve turizm üstüne haberler duyabiliriz.

Koç burçları dövme, piercing kalıcı değişiklikler yapmaya açık bir hafta sonuna girerken Boğa burçları arkadaşlıktan sevgiliğe geçişin muhtemel olacağı bir akış içinde. İkizler burçları mesaiyi bitirse de aklını ofiste unuttuğu için huzursuz hissederken Yengeç burçları hafta sonu için uzak yerlere kaçamak yapabilirler. Aslan burçları ev dekorasyonu için mağaza gezip ay başını şimdiden eritmeye adayken Başak burçları sohbette samimiyeti arttırdığıyla bir ilişki ihtimaline açık görünüyorlar. Terazi burçları gayretleri doğrultusunda tatminkar kalacakları bir kazanç yakalamak üzereyken Akrep burçları çapkın, hovarda ve yirmi dört ayardalar. Yay burçları mevsim değişikliğiyle hasta olmalarına rağmen sürekli gezdikleri için iyileşemediklerinden hafta sonunu evde geçirebilirler. Oğlak burçları hafta sonunu gezelim, görelim, öğrenelim kombinasyonu ile geçirme planları yapıyor, Kova burçları ise hafta sonuna girmeden önce kazançlarını yükseltecek bir teklif almış olabilirler. Balık burçları da hafta sonunu ruhani, meditatif etkinlikler ile geçirmeyi planlayan burçlar sınıfına girmişler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz