17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 1, 2024
spot_img
spot_img

2 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

2 Nisan Salı gününden merhabalar! İkinci bir şans, geçmişi düzeltme fırsatı bugün kapımızı çalabilir. Kafalarımızın durgunluğunu her şeyi etraflıca düşünmek, eğriyi doğruyu görmek, ağırbaşlı davranmak için kullanabiliriz. Zihni uyandırmak için idealdir. Bununla beraber küresel ekonomilerde artık rahatlama aşamasına geçileceğinin sinyallerini yavaş yavaş görmeye başlayabiliriz.

Memlekette 31 Ağustos 2023 ve 24 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşen dolunayların vurgulu bir şekilde tezahür etmeye başlayacağını görebiliriz. 31 Ağustos 2023 dolunayı bizlere kurtarılmayı beklemeyi bırakmayı, kurtaran olmayı tembihlemişti. 24 Şubat 2024 ise yapıcı politikalara rağmen henüz rehavete kapılmak için erken bir dönemde olduğumuzu söylemişti. Günün ikinci şans vurgusu ile ülkemizin geleceğine dair umutlarımız tazelenebilir.

Malta’da ise yöneticileri zora sokabilecek eski vaatleri gün yüzüne çıkabilir ancak abartılı bir iyimserlik ya da halkın uğraşmak zorunda olduğu daha materyalist kaygılar yüzünden göz ardı edilebilirler.

Koç burçları günü politika konuşmaya devam ederek geçirebilir, bugüne kadar içine attıklarını söyleyerek rahatlayabilir. Boğa burçları beklenmedik bir iyimserlikle günü tatil modunda geçireceğe benziyorken İkizler burçları yeni dönemin ekonomik yansımalarında nasıl pozisyon alması gerektiğini çözmek için kolları sıvamış. Yengeç burçları eşin planlarına uyum sağlamayı araya kendi istediklerini sıkıştırarak çözme derdine düşmüşler. Aslan burçları ise bel boyun sağlıklarıyla ilgilenmenin vaktinin geldiğini anlayacakları bir gün yaşıyorlar. Başak burçları yaratıcı fikirlerini sistematik şekilde ortaya koymak için kolları sıvayarak sosyal medyanın nabzını tutuyorlar, Terazi burçları ise evdeki dengeleri değiştirecek yeni konular ile karşı karşıya kalmışlar ve strateji yapmaya çalışıyorlar. Akrep burçları aniden sessizleşen kardeşlerinin ne gibi işler karıştırdığını çözmeye çabalarken Yay burçları yaz gezmelerinin bütçesini çıkarmak için gönüllü mesailere başlamış bile. Oğlak burçları bugün kendilerini sürekli bir şeyler aşererken, yiyip yiyip doymazken bulabilir. Kova burçları biçimsiz yattıkları için güne iskelet ve kas sistemi konusunda Aslan burçları kadar tatsız başlamışlar. Balık burçları ise yeni hayaller kurmak için önce elalem neler yapıyor, öğrenmek için komşuya gıybete gidecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz