19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

2 Mayıs 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

2 Mayıs Perşembe gününden merhabalar! Beklenmedik şans bekleyenlerin günü işte bugün! Ama şapkadan tavşan mı çıkar, güvercin mi, yoksa dinozor mu, artık nasibinize bağlı.

Memlekette 1 Mayıs kutlamalarının sanat camiası tarafından ağır eleştirileceği bir gündem söz konusuyken bu sebeple halkı kin ve nefrete sürükleme suçu ile yargılanmaya kadar giden kişileri duyabiliriz. Malta’da yolsuzluğa yönelik gergin ithamlar ve iddialar işitilebilir.

Koç burçlarına günün kısmetli enerjileri dahil olduğu topluluklar ya da arkadaşları vasıtasıyla akarken Boğa burçları günü kariyerden, toplum önündeki unvanlarından yana kısmetli bir şekilde geçirecekler. İkizler burçlarının kısmeti daha çok yabancı diller, ticari meseleler ya da hukuk üstünden gelirken Yengeç burçları günü ummadığı bir taksitlendirme seçeneğiyle keyiflenerek geçirebilir. Aslan burçları eşlerinden gelecek beklenmedik bir iltifat ile neye döndüğünü şaşırabilir, Başak burçları ise hastalık hastası hallerinin sakinlediğini fark ederek hayret edebilir. Terazi burçları zaten ballı börek, onları gururlandıracak güzel gelişmelere kucak açabilirler bugün. Akrep burçları aileden gelecek bir destek vasıtasıyla günü kolay atlatacağa benziyorken Yay burçları kurduğu cümlelerin gerçek olduğunu görünce inanamayabilir, bu nedenle dilediklerini dile getirsinler. Oğlak burçları spekülatif piyasalar tarafında paçayı sıyırdığı alış/satış aktiviteleri ile hemhal olurken Kova burçları aynada kendilerine hayran kalmaktan işe güce geç kalabilir, ocaktaki yemeği yakabilirler. Balık burçları ise rüyasında gördüğü güzelle/yakışıklıyla metrobüste karşılaşabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz