29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

2 Mart 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

2 Mart Cumartesi gününden merhabalar! Kendimize ve insanlığa merhamet edebilenlerden olursak ilerleyebileceğimizi anlayacağımız bir etki altındayız. Hepimize şifa olsun.

Memlekette askeri ve dini konular, ayrıca Arap dünyası ile yapılan iş birlikleri öne çıkarken; Malta’da ise eğlence merkezlerinde çıkan olayların idaresi konusunda yöneticilerin başarı dolu hikayelerini okuyabiliriz.

Koç burçları boğaz bölgeleri ile alakalı rahatsızlıkla yaşamaya açık bir gündeler. Boğa burçları etik değerlerini sorgulatacak bir ortama girebilir. İkizler burçları beraber çalıştıkları insanlardan kazık yiyebilirler, gözlerini dört açsınlar. Yengeç burçları kendilerini normalden fazla flörtöz hissettikleri bir gün geçirdiklerinden çapkınlıklar yapmaya yatkın görünüyorlar. Aslan burçları aile bireylerinin sağlıklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalacakları bir gün geçirebilirler. Başak burçları trafikte dikkatli olması gereken bir gün geçiriyorlar. Terazi burçları bütçe dengeleme konusunda radikal kararlar almak zorunda kalabilirler. Akrep burçları bakış açılarını değiştirecek etkilerle bir araya gelebilirler. Yay burçları göz önünde olmak istemeyeceği bir yerlere kaçma peşinde. Oğlak burçları arkadaşlarıyla beklenmedik planlar yapmanın heyecanını yaşayacaklar. Kova burçları medeni durumlarında bir değişiklik deneyimleyebilir, anne/baba olabilirler. Balık burçları kendilerini felsefi araştırmaların içerisinde bulabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz