21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 19, 2024
spot_img
spot_img

19 Şubat 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

19 Şubat Pazartesi gününden merhabalar! Nasıl dün entelektüel kapasitemiz tam randımanla çalışıyorsa bugün de duygular, sezgiler, hisler tavan. Aşağı yukarı bir ay kadar devam edecek olan bu etkide rüya kanalları kiminiz için ardına kadar açık olacak. Bazılarınız eğer kabuslar görürse korkmasın, bunları gerçek hayatta deneyimlemekten azat edildikleri deneyimler olarak kabul etsinler.

Memlekette sanat ve spor camiası, ilköğretim öğrencileri konusunda yüzümüzü güldürecek, omuzlarımızı kabartacak gündemler yaşanırken ekonomik sıkıntıların üstünü örtmek için basın bu başarıları fazlasıyla öne çıkarabilir. Malta’da ise çocukların din, din tarihi, inanç ve ahlak kültürü konularını öğrenmeleri için uygulamalı eğitim konusu gündeme gelebilir.

Koç burçları güne mideyi üşütmüş, ağız tadı kaçmış, annesi olsa da naz etse huysuzluğu ile başlarken Boğa burçları kardeşlerine annelik etmeyi abartıp onlar yerine üniversite sınavına girmeyi planladıkları bir gün geçirebilirler. İkizler burçları aşerdikleri yerel yemekler için abartılı bir market alışverişi yaparlarken Yengeç burçları bugün maneviyata açık bir gün yaşadıklarından boş geçmeyip dua, bağış, meditasyon trenlerinden bir tanesine atlasınlar. Aslan burçları duygusal manipülasyona hayli açık bir ruh hali içindeler, Başak burçları ise ilişki sorumluluğunu üstlenmek ve annelik etmek arasındaki dengeyi yakalama derdinde. Terazi burçları almak istedikleri unvanlar uğruna fazladan iş yükü yüklenecekleri bir gün geçirirlerken Akrep burçları da tıpkı Yengeçler gibi algıları açık, farkındalıkları yüksek bir gün geçiriyorlar. Yay burçları aile içindeki sağlık sorunları yüzünden tatsız bir gün geçirmeye aday olabilirken Oğlak burçları partnerlerinden gelecek bir teklifle üslubunda değişikliğe gitme zorunluluğu hissedebilir. Kova burçları mide sağlığı konusunda şanslı bir dönemden geçmediklerinden sokak lezzetlerine biraz ara vermeli, Balık burçları ise yaratıcılık ve hayal gücü konusunda muazzam güzel enerjiler aldığı için bunları değerlendirmeyi ihmal etmesin.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz