17.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 1, 2024
spot_img
spot_img

18 Nisan 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

18 Nisan Perşembe gününden merhabalar! Gündeme gelen kaostan avcunu ovuşturanların kendini göstermeye başlayacağı zaman dilimine geldik. 21 Nisan’a ilişkin enerjiler birikmeye başladı bile. Öğlene doğru görme yeteneğimiz üstünde bambaşka açılımlar yaşayabiliriz. Bu hem fiziksel anlamda hem de idrak seviyesinde tezahür edecektir. Saftirikler kazık yiyebilir.

Memlekette 16 Nisan’da yaşadıklarını “Ben demiştim” diye pazara süren çok olur bugün. Halkın sesini bu bağlamda işitebiliriz. Bununla birlikte lise çağına kadar olan çocukların zehirlenmelerine yönelik haberler duyabiliriz, tazminat konuları gündeme gelebilir. Kadına şiddete yönelik konuların nüksettiği haberini alabiliriz, eski bir davanın sonuçlanmasını duyabiliriz. Malta’da ise yaklaşan yerel seçimler aracılığıyla yönetimlerde beklenmedik yer değişikliklerinin söz konusu olması muhtemel.

Koç burçları bugün kibir konusunun kitabını yazabilirken Boğa burçları taşınma gündemi ile karşı karşıya gelebilir. İkizler burçları gün boyunca öyle yaratıcı ki masal kitabı yazmayı düşünsün, Yengeç burçları ise övülmek için gösterdiği çabaların görülmemesi yüzünden çevresindekileri şişirmesin. Aslan burçları beklenmedik bir kariyer sonlanması ile karşı karşıya gelebilir, Başak burçları ise hukuki meseleler ile muhatap olmak zorunda kalabilir. Terazi burçları planlarını ve programlarını değiştirecek hayli kritik bir kararın arifesindeler. Akrep burçları ise yine olağan krizli günlerinden bir tanesini yaşıyorlar. Yay burçları hala tatil modunda, valla iyi eğlendiniz he. Oğlak burçları beklenmedik bir hamilelik haberi ile karşılaşabilirler. Kova burçları da taşınma potansiyeli barındıran Zodyak sakinlerinden bir tanesi, Balık burçları ise nereden geldiği belli olmayan aksiyon ve adrenalin arzusunu terbiye etmek durumunda kalabilir.

Sevgiler,

Buse BARIŞ KATI

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz