29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

17 Şubat 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

17 Şubat Cumartesi gününden merhabalar! Akşam halı sahaya gidecekler birileri ellerinden tutsaydı Messi olurdu psikolojisine kapılıp artist hareketler yapmasınlar, bacak sakatlanmalarına açık bir enerji söz konusu. Gün boyunca ne yapacağını bilmeyenler yoktan yere icat çıkarmasınlar, bilenler ise son dakika sürprizleri ile karşılaşabilir. Uranüs’ün gelgitli hali bugün çok kuvvetli.

Memlekette yeni başlayan hafta herkeste “evde kalayım dizilerimi izleyeyim” ruh hali yaratsa da bir yandan kültürel anlamda kendimizi geliştirme arzusu içinde olanlar da olacaktır. Yaklaşan Kandil, Ramazan ve diğer dini günler için hazırlıklar başlayabilir. Malta’da ise hukukun ya da otoritelerin müdahalesini gerektirebilecek kavgacı bir hava hakim.

Koç burçları açısında nispeten verimli bir gündeyiz, bilhassa iletişim konularında kendilerini ifade edebilme becerileri hayli yüksek olacak. Boğa burçları ise hem kazanıyor hem harcıyorlar, maddi hareketlilik hayli yüksek. İkizler burçları ise günü çoğunlukla kitaplar arasında ya da müzelerde geçirebilir. Yengeç burçlarının kandırılma, kazıklanma, dolandırılma potansiyeli hayli yüksek bugün. Kimseye güvenmesinler. Aslan burçları friend-zone’dan sıyrılabildiği arkadaşıyla muhabbeti ilerletmeye hazırlanırken Başak burçlarının derdi hâlâ elalem ne der korkusu. Ne çektin be Başak. Terazi burçları arabuluculuk konularında bugün epey başarılı, eğer alışverişe çıkacaklarsa mutlaka pazarlık etsinler. Akrep burçları borç, harç, kredi meseleleri yüzünden evdekilerle papaz olabilecek bir ruh halindeyken Yay burçları partnerlerinin baskısı ile bugün dışarı çıkıp civardaki etkinliklerde boy gösterecekler. Oğlak burçları alışkın olmadıkları için iki kelam laf ettiler diye ses telleri kısılabilir. Kova burçları ise günün en flörtöz burcu, çapkınlar ve hovardalar. Balık burçları rüzgar nereden eserse oradalar, hafta sonunun nasıl geçtiğini pek anlayamayacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

 

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz