16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

17 Mart 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

17 Mart Pazar gününden merhabalar! Bugün zaman mevhumu yok, uyuşukluk hissi hayli ağır. Bir yandan da kanımız kaynıyor ama faaliyete dökebilecek miyiz, merak konusu Hem 10 Marttaki yeni ayın ağırlığı var hem de Ramazan’ın sahur/iftar dengesini oturmada zorlanmalar yaşıyoruz. Gelgitli ruh halimizi kendimize saklayıp çok sosyalleşmemek herkes için en iyisi.

Memlekette yurt dışı temsilciliklerinin Ramazan faaliyetlerine yönelik haberler duyabileceğiz. Askeri anlamda ise gergin bir enerji hakim. Malta ise ülkece kimlik bunalımı içinde, bu sebeple kendini ait hissedecek bir takım uluslararası sözleşmeye imza atabilir. Üstelik bugün ve yarın yolsuzluk konularında beklenmedik haberler de işitebiliriz.

Koç burçları içine attıklarını konuşma ihtiyacı hissettiğinden kardeşine, komşusuna dadanabilir, evde kalmakta zorlanabilir. Boğa burçları ise hafta sonu keyfe yaptıkları harcamalar yüzünden bugün biraz vesvese edebilecek gibi görünüyor. İkizler burçları şu yaşıma geldim de şimdiye dek ne yaptım kuruntusuna düşebilmeye hayli yatkınken Yengeç burçları inançlarının esiri olabilmeye, felsefi düşünceler arasında kaybolmaya meyilliler. Aslan burçları harekete geçirmeyi planladıkları fikir ve projeleri bugün de faaliyete geçirmezlerse sonsuza dek o sarmalın içinde kalabilirmiş gibi hissedebilir, Başak burçları ise partnerleri ile muhabbetlerini iyileştirmek konusunda gayretlerini sınayacak bir gün içerisindeler. Terazi burçları inanılmaz hareketli ve keyifli bir gün geçireceğe benziyor, koşturma içinde yorgun düşüp bağışıklığını düşürebilir. Akrep burçları iki gün stabil geçti diye bir şeylerin değişmesi krizine düşmüş, hiçbir şey bulamayınca evi yeniden dekore etmeye başlamış olabilir. Yay burçları sevgililerini aileleriyle tanıştırmadan önce kardeşlerini tampon bölge olarak kullanabilirken Oğlak burçları aynı şeyden çifter çifter alabilmeye yatkın bir gündeler, hesapları şaşabilir. Kova burçları özgüvenlerinin yerinde olmayışını kazançlarındaki dengesizliğe bağlayabilirken Balık burçları ise bilinçaltıyla uğraşmaktan yorulduğu için profesyonel yardım alma fikrine sıcak bakabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz