19.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

16 Nisan 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

16 Nisan Salı gününden merhabalar! Bu hafta Pazar günü gökyüzünde önemli bir kavuşum yaşanacak. Bu tarihte nelerin yaşanabileceğinin öncü sinyalleri algıları yüksek olanlarınıza bugün bildirilecektir. Bilhassa 21 Mart tarihinde yaşananların yankılarını duyabiliriz. Bununla birlikte egomuzun yükseleceği iki günlük bir ruh hali bizi bekliyor olacak.

Memlekette bu hissikablelvuku olaylar sanat camiasından, kocamış nenelerimizden, sol görüşlü politikacılardan işitilebilir. Kafayı çekip çekip sosyal medyaya gündem olan dayıları da göz önünde bulundurmak gerek. Malta’da önemli deniz kazaları, hastanede doğumda vefat eden annelere yönelik istatistikler ve sağlık konusunda bunların gözden geçirilmesi, ticari faaliyetlerdeki yolsuzluklar, stokların yangın yüzünden ziyan olması, dini ayrımcılığın yükselmesinden doğan gerilimler söz konusu olabilir.

Koç burçları günü güvenlerini tazeleyecek yeni başarıların arayışıyla geçirirlerken Boğa burçları aile ortamının gerginliğinde otoritesini gösterme derdine düşebilir. İkizler burçları yaratıcı yanlarını kullanarak hayli başarılı cümleler kursa da beklediği takdiri göremeyebilirken Yengeç burçları lüks tüketim harcamalarına düşeceğe benziyor. Aslan burçları günü aynaya baka baka geçirip böbürlenmeye yatkın bir enerji alanında geçirirlerken Başak burçları abartılı bir kibir ile her şeyi eleştirdiği bir gün yaşıyor. Terazi burçları sosyal çevresiyle övüneyim derken tüm bunların aslında eşinin sayesinde olduğunu fark etse iyi olur, Akrep burçları ise kurtulamadığı sağlık sorunları sebebiyle hastaneye yatmayı düşünebilir. Yay burçları günün en keyifli burçlarından bir tanesi, hayli yaratıcı ve neşeli hissediyor. Koca zodyağın neden bu kadar derbeder olduğunu görmüyor bile. Oğlak burçları bugün borsadaki portföylerini yeniden değerlendirip güncel politik olaylar ile yeni yollar çizmeyi düşünebilir. Kova burçları kendilerini hizaya sokacak azar, tembih, tavsiye ile karşı karşıya gelebilirler. Balık burçları ise abartılı harcamalarının nereye gittiğini görebilmek için kesinlikle bütçe yapmaya başlamalılar.

Sevgiler,

Buse BARIŞ KATI

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz